"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 4 =

8 − one =

Capacitatea de a nu absorbi energia negativă a oamenilor din jur este o mare abilitate spirituală.

Empatia este abilitatea de a recunoaște și de a simți emoțiile celorlalți. Simpatia este un sentiment de compasiune pentru alte persoane. Adesea fiind “empatic” înseamnă că absorbi majoritatea durerii și suferinței celorlalți și acest lucru te poate afecta negativ.

Dacă ai stat într-o cameră cu o persoană negativă, știi cât de toxică poate fi energia sa. Capacitatea de a nu absorbi energia negativă a celorlalți este o mare abilitate spirituală.

Iată cinci modalități de a vă proteja de influența negativă a altor persoane.

1. Amintiți-vă că nu puteți mulțumi pe toată lumea.

Dacă cineva se plânge la tine, nu încerca să mulțumești această persoană. Această persoană va atrage numai energia pozitivă de la tine și te va face dependent energetic de opinia sa.
De asemenea, amintește-ți că nu poți schimba totul. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să nu absorbi energia pe care oamenii o proiectează asupra ta.

2. Invitați, cu atenție, și alți oameni în viața voastră.

Corpul tău, mintea și mediul în care trăiești reprezintă templul tău. Pe cine inviți înăuntru? Este o invitație deschisă? Ar trebui oamenii să-și șteargă picioarele înainte de a intra sau este în regulă dacă ei aduc murdăria în sufletul tău?

Este minunat să fii generos, dar există o linie fină care trebuie respectată, astfel încât să nu fii călcat în picioare.

Învață să spui “nu” și să te simți bine cu asta.

3. Nu mai acordați atenție necazurilor

Un parazit are nevoie de un mediu pentru a supraviețui. Când acordați atenție altcuiva, îi dați energia voastră. Vampirii energetici vă vor fura gândurile, reducându-vă energia. Unii oameni își vor scădea energia negativă asupra ta și apoi vor merge la următoarea victimă.

4. Respirați în natură

Ieșiți în natură, meditați, odihniți-vă și respirați. Purificați apa din interiorul vostru și exersați-o. Mută ca un fluture: ușor, dar repede.

5. Asigurați-vă 100% responsabilitatea pentru gândurile și emoțiile voastre.

Felul în care simțiți este 100% responsabilitatea voastră. Universul trimite oameni în viețile noastre pentru a ne testa. Percepția noastră despre noi înșine este mai puternică decât percepția celorlalți.

Citește cele 10 semne care arată că în jurul tău se află energie negativă

Nu sunteți o victimă și nimeni nu are putere asupra voastră. Gândiți-vă la modul în care gândurile sau așteptările voastre se manifestă într-o situație care vă deranjează. Dacă totul depinde de nivelul vostru de răbdare, iritabilitate sau compasiune?

Odată ce îți asumi responsabilitatea pentru reacțiile tale, te vei conecta cu tine însuți la un nivel mai profund.

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.