"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ai găsit în sfârșit bărbatul care te face fericită? Atunci, ai grijă să nu-l pierzi. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de următoarele sfaturi, care-ți vor fi de mare folos.

Laudă-i realizările…

Pentru un bărbat este foarte important să știe că femeia este a lui și doar a lui. Dar dacă ești o femeie pe care o poate avea oricine, cu mare ușurință, atunci nu te aștepta să fii ceea ce un bărbat adevărat își dorește.

Puțină loialitate și mister, nu strică niciodată. De asemenea, spun psihologii, pentru a avea un bărbat la degetul mic, trebuie să-i lauzi fiecare realizare, pentru că acest lucru îi va crește încrederea în sine.

Dacă va ști că tu îl vei sprijini necondiționat, al tău va fi pentru totdeauna. Dacă vrei să ai o relație frumoasă, dar mai ales pentru toată viața, evită cât mai mult posibil discuțiile pe subiecte care pe bărbați îi plictisesc.

E greu, dar nu e imposibil…

Nu uitați ca seara, după o zi de muncă, un bărbat are nevoie de multă relaxare. Credeți că e greu să deveniți oaza lui de liniște?  Veți avea mult de câștigat. Nu vă grăbiți niciodată într-o relație. Doar cu extrem de multă răbdare veți reuși să construiți o relație stabilă.

Mai mult decât atât, nu grăbiți niciodată un bărbat, dacă vreți să fie al vostru. Dacă te-a deranjat cu ceva, nu țipa, ci explică-i cu calm ce nu ți-a plăcut, iar dacă îți încredințează un secret, acesta trebuie să rămână doar între tine și el.

Vezi aici care este Cel mai important lucru în viață !

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.