"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Gândirea pozitivă nu înseamnă că o persoană ar trebui să privească lumea prin ochelari de culoare roz. Nu este vorba despre asta, chiar deloc. Dacă vrei să fii o persoană mai fericită, trebuie să știi că, prin antrenamentul creierului, îți poți „programa” fericirea. Să vedem cum, adresând o întrebare simplă: „Există vreo persoană pe această planetă care să nu vrea să fie fericită?”

Deci, câteva recomandări simple cum să-ți înveți creierul să fie fericit, ar prinde bine tuturor!

Numai tu hotărăști cât de fericit ești

Probabil că te întrebi ce înseamnă asta. Aici totul depinde de calitatea gândurilor din mintea ta. Gândurile pozitive te fac fericit, iar cele negative, dimpotrivă, te fac nemulțumit. De exemplu, gândul: „Sunt atât de gras” este un gând negativ, pe baza căruia începi să te simți neajutorat.

„Niciodată nu voi fi capabil să fac acest lucru” – un alt exemplu de gând negativ. „Îmi place să petrec timpul cu iubitul meu” – un gând pozitiv care creează o stare bună. „Dragă, să mergem în vacanță!” – este mult mai bine. Acestea sunt gânduri care ne fac fericiți. După cum poți vedea, dacă încerci, totul va fi bine.

PUBLICITATE

Poți să-ți antrenezi creierul astfel încât să fie scufundat într-o stare de fericire

Antrenează-ți creierul să gândească mai mult într-un mod pozitiv și, în cele din urmă, devii mai ferict. Să luăm în considerare următorul exemplu. Există oameni care încep să se gândească imediat la ei înșiși când sunt criticați de cineva. În același timp, există oameni care nu acordă importanță criticilor altor persoane. Ai avut de-a face cu aceste tipuri de oameni?

Problema este că majoritatea oamenilor pur și simplu nu știu că reacția la critică este un fel de obicei. Pentru a fi mai precis, este un obicei asociat cu modul în care vezi lucrurile. În consecință, există oameni care sunt obișnuiți să ia lucruri prea personal. Acest lucru conduce la faptul că această critică îi face nefericiți. În același timp, unii oameni rămân indiferenți în fața criticilor. Acest lucru duce la neafectarea stării de fericire.

Desigur, obiceiul de a gândi într-un anumit fel poate fi elaborat nu numai în ceea ce privește criticile. Poate fi elaborat în legătură cu orice. De exemplu, gândiți-vă la modul în care reacționați la complimente, la modul în care reacționați la șoferii care creează haos pe drumuri și așa mai departe.

PUBLICITATE

Pi gândi atât pozitiv încât totul să fie pozitiv în jurul tău

Unii oameni cred că gândirea pozitivă implică faptul că o persoană trebuie să privească în mod constant lumea prin ochelarii de culoare roz. Nu vă spun să faceți asta. Gândul de genul „Sunt gras” este un gând negativ, ceea ce duce la o stare de rău.

„Bineînțeles, acum nu sunt în formă, dar am început deja pregătirea. Acest lucru mă ajută să devin mai slab cu fiecare zi care trece.” Acesta este un gând care a fost la început negativ, dar a fost ” transformat ” într-unul pozitiv. Care este rezultatul acestei transformări? Un astfel de gând face o persoană mai fericită!

Acest exemplu arată în mod clar cât de magică este alianța adversativului  „dar”. Vă ajută gândirea, în ciuda faptului că gândurile continuă să reflecte realitatea lucrurilor, făcându-vă mai puțin nefericiți.

PUBLICITATE

Folosește adversativul „dar”. El transformă gândurile negative în cele pozitive

Dacă ai reușit să utilizezi în mod eficient conjuncția „dar”,  ai putea transforma fiecare gând negativ într-unul pozitiv. Să ne uităm la câteva exemple.

„Nu pot pierde în greutate“  poate fi convertit la tipul de gândire: „Cred că eu nu pot pierde în greutate, dar eu știu că în lume există oameni care se aflau în aceeași situație ca și mine. Știu că acești oameni au reușit să câștige lupta cu excesul de greutate! ”

„Nu-mi pot găsi iubirea” . Poți transforma acest gând într-unul de tipul: „Nu pot să-mi găsesc sufletul pereche dacă voi continua să stau acasă tot timpul (așa cum fac acum). Cu toate acestea, dacă încep să merg mai des, șansele mele de a întâlni pe cineva vor crește semnificativ. ”

PUBLICITATE

„Nu voi putea să-mi plătesc niciodată această datorie”,  se transformă într-un gând precum: „Nu pot să-mi plătesc datoria imediat, dar o pot achita parțial. Pentru a face acest lucru, aș putea începe să economisesc 100 de lei pe lună. ”

Acum înțelegeți cât de eficient este „dar” cu privire la gânduri? Această unire este un fel de „baghetă magică”, care schimbă cardinal caracterul gândurilor noastre!

Începeți să utilizați această tehnică astăzi. Identificați gândul negativ care vă răstoarnă starea de pozitivitate și transformați-l într-unul pozitiv, folosind conjuncția adversativă „dar”. Astăzi este chiar ziua în care puteți începe să vă instruiți creierul să gândească pozitiv!

PUBLICITATE

Creierul se îmbolnăvește din cauza noastră!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]