"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Tarotul reprezintă un pachet cu 78 de cărți diferite, fiecare purtând propriile imagini, simboluri și vibrații spirituale. În timp ce unii cred că aceste cărți sunt pur și simplu cerneală pe hârtie, ele sunt un instrument care vă poate ajuta să vă deblocați înțelepciunea spirituală interioară. Cu puterea minții asupra materiei, dacă vă concentrați energia pe cărțile de Tarot, puteți descoperi adevăruri legate de latura voastră de pe tărâmul spiritual. Există multe modalități diferite de a efectua o citire în tarot, iar abordarea depinde, în mare măsură, de cititorul individual.

loading...

Dacă decideți să începeți să citiți în Tarot, abordarea se va schimba în timp, pe măsură ce afinitatea pentru aceste cărți se dezvoltă.

Iată o abordare bună, pentru a începe!

Alegeți cărțile și spațiul

Când mergeți la librărie sau la magazinul de unde le puteți achiziționa, veți găsi o serie de cărți diferite, care variază în ceea ce privește designul, tema și tradiția. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să mergeți cu varianta care vă atrage cel mai mult, cu care vă simțiți conectați. Petreceți timp cu cărțile, examinați imaginile, țineți-le în mâini și simțiți-le energia, aveți răbdare și alegeți varianta de cărți care vă vorbește realmente. Pe lângă cărți, veți avea nevoie de un spațiu pentru a le citi. Din nou, acest lucru poate fi oriunde și cel mai bine este să mergeți acolo unde vă simțiți liniștiți. Cheia este să găsiți un loc confortabil și care să vă inducă conectarea cu vocea spirituală interioară. Dacă în aer liber simțiți că aceste cărți vă vorbesc, alegeți natura. Dacă vreți să aveți și lumanari, tămâie și cristale, încorporați-le în spațiu. Spațiul pe care îl folosiți va avea propria sa energie, evitați astfel zonele cu bagaje emoționale. De exemplu, nu citiți în cărțile de Tarot la aceeași masă la care lucrați, dacă munca voastră produce mult stres.

Pregătiți-vă mintea

Înainte de a vă putea implica în lumea spirituală și de a auzi intuiția interioară, trebuie să vă îndepărtați zgomotele și grijile zilnice. Este o idee excelentă să faceți o scurtă practică de meditație înainte de a începe cititul în cărțile de Tarot. Există multe moduri diferite de a medita, dar cheia este să vă eliberați mintea de gândirea negativă.

Ca o abordare de bază, găsiți un loc care vă place, unde puteți sta confortabil, fără să fiți perturbat. Respirați în mod normal și concentrați-vă atenția asupra respirației, ca o modalitate de a vă distrage mintea de alte gânduri. Apoi, puteți încerca, în mod activ, să vă obișnuiți mintea cu gândirea conștientă. Aceasta este foarte provocatoare, iar mintea vă va bombarda în mod inevitabil cu idei, nu vă descurajați, acest lucru este normal. Pur și simplu recunoașteți ce se întâmplă, împingeți gândurile într-o parte productivă și continuați să vă concentrați asupra respirației.

Dacă ești la început, practică meditația doar cinci minute. Cu cât practica va fi mai îndelungată, veți vedea prin câte stări veți trece.

Pregătiți-vă puntea

Puntea de tarot poate absorbi energia oricărui lucru și oricărei persoane cu care ai intrat ultima dată în contact, așa că, trebuie să eliberezi puntea acestei energii și să o îmbogățești cu energia ta pozitivă. Amestecarea cărților este cea mai ușoară abordare pentru a realiza acest lucru.

Înainte de a amesteca cărțile, separați Arcana Majoră și Arcana Minoră, în două punți separate. Există 22 de arcade majore și acestea reprezintă lecțiile karmice și spirituale ale vieții. Există apoi 56 Arcane minore care reprezintă încercările și necazurile pe care le experimentăm zilnic. Instrucțiunile pe care le primiți atunci când achiziționați pachetul de cărți, vă spun care sunt cărțile care, dar in general Major Arcana, sunt probabil cele mai cunoscute, cum ar fi iubiții și magicianul, în timp ce Arcana Minor include suita și numerele.

Odată ce ați făcut acest lucru, amestecați cele două punți separat. Pe măsură ce mutați cărțile în mâinile voastre, vizualizați respirația energiei interne prin mâini și pe punte, vizualizând totul sub forma unei lumini.

Odată ce v-ați trimis energia în punte, trebuie să o pregătiți pentru a răspunde întrebărilor pe care le aveți. Țineți punțile în mâini și puneți-vă întrebările în minte. Spuneți întrebarea cu voce tare, repetați-o de mai multe ori. Din nou, vizualizați întrebarea ca pe o energie care curge din creier, pe brațe și prin degete. Odată ce ați făcut acest lucru, amestecați din nou cele două punți, continuând să vă păstrați în minte întrebarea.

Încercați să păstrați întrebările focalizate pe un anumit subiect sau domeniu al vieții personale, dacă întrebarea este prea complexă, răspunsul va fi dificil de citit. Dacă nu aveți o întrebare specifică, puteți, bineînțeles, pur și simplu să întrebați cărțile “ce trebuie să știu acum?” Dar dacă faceți asta, trebuie să știți că răspunsurile pe care le primiți vor fi mai puțin clare.

Citește ce spun cărțile de tarot despre tine

Cum întorci cărțile

Cea mai simplă abordare atunci când vrei să citești în cărți este așezarea a trei cărți. Alegeți o singură carte din partea de sus a pachetului Arcana Major și puneți-o pe masă. Acesta este cartea arhetipală și semnifică persoana pe care o vizualizați, definind relația dintre cărțile ulterioare.

Acum, împărțiți Arcana Minor în trei punți și plasați-le într-o linie sub cartea arhetipală. Puteți apoi să întoarceți cartea de sus, a fiecărei punți.

Prima carte reprezintă tărâmul fizic și ceea ce se întâmplă în planul material, pământesc pentru tine.

A doua carte reprezintă domeniul mental și ce se întâmplă în mintea ta.

A treia carte reprezintă domeniul spiritual și poate fi de multe ori un mesaj direct de la Ghidul Spiritual.

Înțelegerea semnificației

Există două modalități diferite de a citi cărțile de Tarot. Prima este aceea de a memora toate semnificațiile care au fost expuse de cărțile venit printre primele, vorbim despre acele cărți care sunt asemeni unui titlu pentru următoarele extrase. A doua variantă este să vă folosiți intuiția și abilitățile psihice. Majoritatea cititorilor folosesc o combinație a celor două.

Veți găsi probabil foarte dificil să descifrați semnificația cărților odată ce începeți, dar pe măsură ce lucrați cu ele și mai mult, deveniți mai familiarizați cu ele, iar afinitatea va crește intuiția!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.