"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Specialiștii că flirtul face parte din arta seducției. Dar oare să fie acesta inofensiv sau prezintă multe pericole? Veți afla doar după ce veți descoperi cu flirtează nativii zodiilor.

Cu Taurii trebuie să vă înarmați cu răbdare

Persoane extrem de extrovertite, dacă le place cineva, Berbecii nu vor sta mult pe gânduri și își vor arăta interesul. La rândul lor, vă veți da seama că un Taur flirtrează cu dumnevoastră dacă se vor uita mai atent ca de obicei, în încercarea de a vă capta atenție.

Chiar și așa, ca să cucerești un Taur, ai nevoie de foarte multă răbdare. Unii dintre experții în flirt sunt Gemenii. Cum vă dați seama că sunt interesați de dumneavoastră? Vor începe să discute subiecte comune! La polul opus sunt Racii care, atunci când le place cineva, vor fi extrem de subtili. Ai cunoscut pe cineva care te scoate tot timpul la restaurant și îți oferă cadouri scumpe? E clar, un Leu filtrează cu dumneavoastră și … poate vrea ceva mai mult.

Balanțele sunt foarte atente la detalii…

Atenție la flirtul cu o Fecioară, pentru că, deși va face tot ce-I stă în putință ca să vă atragă atenția, este foarte atentă la miciile detalii. Când flirtează Balanțele, veți observa că se joacă cu dumneavoastră de-a șoarecele cu pisica, așa că aveți mare grijă. Discuțiile cele mai profunde le veți avea cu un Scorpion, care a început un flirt cu dumneavoastră. Atenție, însă!

Nu vă puteți sufletul pe tavă de la început. Printre cele mai sociabile și deschise persoane sunt Săgetătorii, cu care veți putea discuta absolut orice, iar Capricornii deși, extrem de serioși, se vor deschide ca o floare când le place cineva. Important este să nu puneți la suflet faptul că încearcă să impresioneze mult cu marile lor realizări.

Ați ieșit în oraș cu o persoană și nu v-ați plictisit după o zi de stat împreună? Acesta e un Vărsător care e pec ale să se îndrăgostească. Nu în ultimul rând, când un Pește flirtează nu va putea să ascundă acest lucru.

Vezi aici Cele 3 zodii care vor avea un sfârșit de an excelent!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.