"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Dacă până acum toată lumea spunea că Bucureștiul dă ora exactă, iată că situația stă cu totul altfel, întrucât Clujul a ajuns să dea lecții de cum se trăiește frumos întregii Românii. Ce au făcut autoritățile din Cluj? Au făcut investiții uriașe din fonduri europene și în acest moment transportul public arată ca în străinătate.

25 de milioane de euro pentru reabilitarea liniei de tramvai

Printre primele proiecte la care s-au gândit autoritățile din Cluj s-a numit reabilitarea liniei de tramvai. Și pentru ca totul să meargă așa cum trebuie, proiectul a fost împărțit în două tronsoane: primul legat de reabilitarea liniei de tramvai la Mănăștur, la intrarea în oraș până la Piața Gării, iar cel de-al doilea tronson, de la Piața Gării până în zona industrială, la capătul Bulevardului Muncii.

Proiectele au fost semnate în anul 2010, iar implementarea a durat incredibil de puțin: doar trei ani! Suma ridicată pentru reabilitarea liniei de tramvai s-a ridicat la 25 milioane de euro.

PUBLICITATE

Dar asta nu e tot…

Asta nu e tot pentru că autoritățile nu s-au oprit aici, ci au atras investiții și pentru autobuze electrice și automate de bilete, reabiltarea străzilor care tranzitau liniile de tramvai, construcția de piste și stații de închiriat biciclete.

Vezi aici Un orășel din Islanda care are treceri de pietoni 3D, pentru a determina șoferii să încetinească!

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]