"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Se spune că rugăciunile ne sunt ascultate de către Mântuitor mai ales dacă sunt mijlocite de sfinți. Este momentul când trebuie să începeți să citiți acatistele pe care vi le recomandă preotul, în funcție de problemele pe care le aveți. Iată câteva acatiste și la ce vă sunt grabnic folositoare.

loading...

Acatistele se citesc doar în genunchi!

Pentru a vă smeri în fața Domnului, nu citiți acatistele la întâmplare, ci stând în genunchi, cu multă credință, timp de 40 de zile. De asemenea, trebuie să țineți post în zilele de miercuri și vineri.

Pentru iertarea păcatelor se citește Acatistul Domnului Iisus Hristos, iar petru întoarcerea la credință, Acatistul Sfântului Andrei, însă doar după ce v-ați spovedit la duhovnicul dumneavoastră. Cine vrea să-și îndeplinească dorințele trebuie să citească Acatistul Bunei Vestiri, cu o putere uriașă, iar pentru cei bolnavi vă este de mare folos Acatistul Sfântului Pantelimon, binecunoscut pentru faptul că alungă maladiile.

Mari minuni în vindecarea bolilor grave a făcut Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina. De asemenea, acesta este recomandat și celor care nu au un loc de muncă.

Cei care nu pot avea copii vor fi binecuvântați cu prunci după ce vor citi cu încredere Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana, iar tinerii care au necazuri cu socrii sau părinți își găsesc alinarea citind Acatistul Sfintei Filofteia.

Dacă vreți să îndepărtați duhurile rele, începeți urgent să rostiți Acatistul Sfântului Ștefan, iar Acatistul Sfântului Nicolae este grabnic ajutător în căsătorie și reușită la examene.

Nu în ultimul rând, Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul este bun pentru cei care au procese, iar cel al Sfinților Ierarhi Vasile, Grigorie și Ioan îndepărtează vrăjitorii.

Citește aici Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana, de mare ajutor în perioadele grele ale vieții!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.