"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Iubiți blugii pentru că sunt cei mai simplu de purtat? Dar și rochițele, fustițele și cămășile din blugi? Atunci ar fi trebui să fiți foarte atenți atunci când îi spălați, pentru a nu se decolora. Iată câteva trucuri pentru ca blugii dumneavoastră să arate mereu ca noi.

loading...

Se pot spăla de mână

Chiar dacă rare sunt persoanele care mai spală de mână, totuși, pentru a nu vă trezi cu blugii decolorați, ar trebui să faceți acest mic efort. Dacă nu, atunci trebuie să aveți mare grijă să-i întoarceți pe dos înainte de a-i pune în mașina de spălat.

Mai mult, trebuie să folosiți un program pentru haine delicate, pentru că temperaturile mari le vor afecta atât culoarea, cât și mărimea. Dacă aveți o mașină de spălat care are program special pentru denim, puteți spune că ați scăpat de toate problemele.

E indicat ca atunci când spălați blugii să renunțați la detergentul pudră în favoarea celui lichid și pe cât posibil să cumpărați un detergent pentru haine închise, pentru că este mult mai delicat. Nu uitatși ca înaitne de clătire, să adăugați o jumătate de pahar cu oțet și astfel se va păstra culoarea originală.

La fel de important de știut este să spălați blugii doar împreună cu haine închise la culoare. După ce i-ați spălat, nu îi uscați niciodată direct la soare sau la temperaturi ridicate.

În cazul în care s-au pătat, spălați doar acea porțiune. Dacă blugii nu sunt murdari, dar simțiți că este nevoia să-i împrospătați, îi puteți pune într-o pungă pe care să o introduceți la congelator.

Vedeți aici Cum verificați dacă blugii sunt de calitate

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.