"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Păstrate din cele mai vechi timpuri, superstițiile devin din ce în ce mai actuale în zilele noastre, chiar și cele mai inteligente persoane apelând la ajutorul talismanelor sau făcând diferite alte ritualuri pentru a avea reușită la examene.

loading...

Ce trebuie să faceți pentru a alunga ghinionul, a ține departe energiile negativeși a avea baftă la orice examen din viață, aflați în rândurile următoare.

Purtați un trifoi cu patru foi

Tradiția spune că cine poartă cu el un trifoi cu patru foi, va avea succes nu doar în examene, ci și în viață. De asemenea, se crede că amuletele zodii, confecționate din argint sau jad se poartă în buzunar, iar în timpul examenului se mângâie talismanul, invocând totodată puterea lui incredibilă.

Ce faci însă dacă întâlnești o pisică neagră chiar înainte de a da examen? Pentru a anula ghinionul, superstiția spune că trebuie să faci trei pași în spate. Cât privește păianjenul și acesta aduce ghinion dacă urmează să-l vedeți la ușa casei. Tot răul este prevestit și de cântatul unei cucuvele, de aceea trebuie să fiți calm în timpul examenului și mai ales să evitați orice provocare.

Hainele purtate…

Superstițioșii sunt foarte atenți și ce haine poartă atunci când merg la examen, obișnuind să poarte lenjeria de corp pe dos pentru a pune ghinionul pe fugă. De asemenea, fetele poartă un obiect de îmbrăcăminte pe care l-au avut când au obținut note foarte mari. Nu în ultimul rând, se crede că pentru a avea succes, e bine să stai în aceeași bancă în care ai stat când ai luat note foarte mari.

Citiți aici și Paraclisul Maicii Domnului care vă scapă de frica de examene și alingă teama de eșec!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.