"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Anul acesta, pe data de 23 septembrie a avut loc un fenomen astronomic de mare importanță, echinocțiul de toamnă. Este momentul marilor schimbări și acestea vor fi resimțite în următoarea perioadă. Iată mai jos cum vor fi influențate toate zodiile de fenomenul care tocmai a trecut.

loading...

Potrivit specialiștilor, echinocțiul de toamnă a marcat trecerea oficială de la vară la toamnă, zilele vor începe să scadă, iar nopțile să crească, până în data de 21 decembrie…

Așadar, revenind la zodii, putem spune despre Berbec că, chiar dacă e unul dintre încăpățânații zodiacului, aceștia vor schimba foaia și vor începe, în sfârșit, să aprecieze relațiile în care se află.

Schimbarea cauzată de echinocțiul de toamnă îi va afecta și pe Tauri, a căror viață va începe să se schimbe în bine, iar problemele să dispară încet, încet.

Tot de lucruri bune vor avea parte și Gemenii, care în sfârșit, vor putea să fie ei înșiși.

În ceea ce îi privește pe Raci, aceștia nu vor mai suporta figurile celor cu care intră în contact și, nu de puține ori, vor lua atitudine.

Leilor li se recomandă calmul, pentru că o vorbă aruncată la întâmplare îi poate costa grav.

Lucruri bune se anunță și pentru Fecioare, care vor putea să facă o investiție, iar Balanțele se vor reinventa.

Scorpionii mai au ceva de suferit din cauza karmei, Săgetătorii vor deveni, în sfârșit, mai deschiși cu cei din jur, iar Capricornii vor începe să ceară respect din partea celor cu care sunt în relații.

Vărsătorii vor începe să coboare cu picioarele pe pământ, iar peștii își vor vedea părțile bune.

Citește aici și Horoscopul complet al lunii Octombrie!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.