"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Tristețea face parte din natura umană, alături de senzația de teamă. Dar în momentul în care își face apariția anxietatea, sentimentul de pesimism și inutilitate, pierderea de interes pentru activitățile obișnuite, senzația de oboseală permanent și dificultatea de a lua o decizie, adică într-un cuvânt, depresia, lucrurile încep să se complice.

Chiar dacă toți suntem predispuși la a face depresie și atacuri de panică, totuși, trei zodii par cele mai afectate de aceste tulburari. Iată mai jos care sunt acestea…

Peștii se autosacrifică

Dintre toate zodiile, cei care pot face cel mai repede o depresie sunt Peștii, pentru că, indiferent cât de amabili ar fi cu cei din jur, acești native sunt cei mai autodistructivi. Motivul? Își fac prea multe vise, iar când dau față în față cu realitatea, clachează. Sfatul specialiștilor pentru Pești este să trăiască mai mult pentru propria persoană și să înceteze să le mai facă tuturor pe plac.

PUBLICITATE

Predispoziție la depresie și atacuri de panică au și Racii, care sunt foarte slabi din punct de vedere emoțional și sunt de cele mai multe ori convinși că sunt singuri pe lume și nimeni nu se interesează de soarta lor. Acestora li se recomandă să stea cât mai puțin singuri și să accepte ajutorul familiei și al prietenilor.

Mare grijă trebuie să aibă și Scorpionii. Aceștia au darul de a se implica emoțional în tot felul de relații, mai ales când acestea sunt toxice, iar când constată că nimic nu este cum vor ei, se transformă în persoane anxioase. Ar fi util dacă ar învăța să-și controleze emoțiile. În acest mod, nu vor apărea atacurile de panică și nici depresia…

Citește aici Care vor fi influențele echinocțiului de toamnă asupra fiecărei zodii în parte!

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.