"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

La un moment dat în viață, îți dai seama că lucrurile rele se întâmplă oricum și nu poți face nimic pentru a schimba acest ciclu. Poate că ți-ai pierdut locul de muncă recent și nu ai economisit prea mult, sau poate ai suferit o despărțire și ai îndoieli dacă vei găsi din nou dragostea. Viața ne dă atât de multe motive să ne îndoim că, uneori, pierdem din vedere măreția noastră. Începem să ne ghicim abilitățile și valorile atunci când simțim că viața ne-a pus la pământ și ne luptăm cu stima de sine.

loading...

Pentru acele zile, în care te îndoiești de tine, sunt aceste citate!

Repetă aceste 15 fraze, atunci când nu mai crezi în tine!

1. Nimeni nu îmi poate determina fericirea

“Un om de succes este acela care poate turna o fundație fermă din cărămizile pe care ceilalți le-au aruncat spre el” – David Brinkley

Dacă îi lași pe cei din jur să te dărâme, nu vei obține niciodată puterea de a te ridica. Dacă aștepți de la ceilalți validare sau aprobare, vei ajunge să fii dezamăgit. Întotdeauna vor fi urâcioși în viață, dar nu trebuie să le permiți să îți formeze părerea despre tine.

2. Sunt mai mult decat defectele mele

În special, în lumea de astăzi, se pare că oamenii au uitat ce contează cu adevărat. Am început să credem că productivitatea și realizările sunt mai importante decât caracterul și moralitatea. Prin urmare, ne confruntăm cu o epidemie de stimă de sine scăzută, deoarece oamenii nu pot ține pasul cu standardele imposibile ale societății. Adu-ți aminte, totuși, că adevărata ta valoare se află în bunătatea și compasiunea pe care o poți oferi lumii, și asta te va ajuta să crezi în tine însuți.

3. Am încredere în inima mea, pentru a-mi găsi calea

Poate că nu simți mereu asta, dar ai libertatea de a alege orice ar fi. Nu trebuie să aderi la o anumită imagine pe care crezi că societatea vrea să o portretizezi, poți să acționezi, să gândești și să crezi în orice simți că îți face bine. Nu permite niciodată altora să ia decizii pe care numai inima ta le poate lua.

4. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul

Pentru a crede în tine, trebuie să trăiești în prezent. Poți crea doar din acest moment, pe care îl ai acum, pentru că trăirea în trecut sau visarea la viitor, nu îți vor aduce niciun bine. Dacă ții amintiri din cele mai vechi timpuri, trebuie să le lași să plece, pentru a avansa și pentru a ajunge într-un loc pozitiv.

5. Știu că sunt aproape de țelurile mele

“Multe dintre eșecurile vieții apar oamenilor care nu și-au dat seama cât de aproape au fost de succes, când au hotărât să renunțe.” – Thomas A. Edison

Atât de mulți oameni renunță chiar înainte de a avea acea descoperire de care au nevoie, așa că mereu crede în tine și nu lăsa pe nimeni să-ți fure speranța. Ai fost adus pe Pământ, pentru măreție.

6. Nu mă compar cu nimeni

Comparația este un ucigaș de visuri și de încredere în sine. Doar fii tu și nu-ți face griji pentru ce au de spus ceilalți. Nu poți compara capitolul 1 cu capitolul douăzeci trăit de alții.

7. Renunț la stres și accesez energia pozitivă

Luptă cu viața, atunci când simți că te încearcă, cere ajutor atunci când ai nevoie, pentru că toți avem nevoie de îndrumare, la un moment dat.

8. Nu încerc să fiu perfect și să accept totul

Nu încerca să atingi perfecțiunea, deoarece ea nu există. Acesta este doar un concept pe care cineva l-a dezvoltat pentru a rămâne într-o stare de nemulțumire. Crezi în tine și vezi frumusețea din tine.

9. Voi face câte un pas, pe rând

“Omul care mută un munte, începe prin a căra pietre mici” – Confucius
Amintește-ți că Roma nu a fost construită într-o zi, așa că nu cere imposibilul de la tine. Fă pași mici, spre împlinirea obiectivelor tale, deoarece poți obține atât de multe prin răbdare…

10. Am încredere în mine

Nu poți ajunge nicăieri dacă nu crezi în tine, așa că găsește-ți vocea proprie și urmeaz-o.

11. Voi continua să caut

Exagerăm totul, uneori. Amintește-ți să râzi și să privești partea strălucitoare a vieții.

12. Gândirea pozitivă este prietenul meu

Desigur, nu poți gândi întotdeauna pozitiv, dar cu siguranță te ajută să încerci. Data viitoare când se întâmplă ceva rău, încearcă să găsești binele în tot.

13. Sunt recunoscător

După cum am spus deja, viața devine mult mai strălucitoare când ești mulțumit de toate experiențele tale, chiar și de cele rele.

14. Rămân umil

Da, să crezi în tine însuți este important, dar acceptă și umilința. Nimeni nu poate avea răspunsurile tuturor întrebărilor, așa că putem învăța ceva de la oricine.

15. Îmi place foarte mult de mine, așa cum sunt

“Fii tu însuți; oricine altcineva este deja luat. “- Oscar Wilde

Nu trebuie să te schimbi, pentru a deveni acceptat de societate; nu trebuie să fii acceptat de alții; trebuie doar să te accepți tu pe tine!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.