"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty + 17 =

11 − 5 =

Persoanele care lucrează la hoteluri au fost martore la unele dintre cele mai ciudate evenimente. Gândiți-vă că oaspeții lor provin din toate…

loading...

Însă, în mod serios vorbind, hotelurile nu discriminează „ciudații”, astfel încât angajații văd zilnic tot soiul de lucruri ciudate.

De fapt, am realizat un articol în care am scris cele mai ciudate situații cu care aceștia s-au confruntat. Iată care sunt!

1. Tipul cu plăcinta

“Am avut un client pe care am ajuns să-l numim “tipul cu plăcinta”, el a venit în hotel hotel fără o rezervare, a plătit în numerar + depozitul de 100 $ și a doua zi am găsit în baie rămășițe de la mai multe tipuri de plăcinte scumpe. Nu s-a întors niciodată pentru depozit deoarece știa că nu îl va lua înapoi. Am adăugat numele său la lista noastră de “așa nu”, dar el a continuat să se întoarcă și să folosească nume diferite. Odată am găsit o listă ruptă în camera lui, cu cuvintele “plăcintă” și “pantaloni” scrise de nenumarate ori.

2. Doamna cu banda de alergat

“Această doamnă a intrat în holul recepției în jurul orei 11, a cerut să meargă în spațiul dedicat sălii de sport, așa că am condus-o. Probabil că era genul de persoană care își dădea duhul în sala de sport, deoarece când am mers să închid sala, în jurul orei 3 dimineața, își improvizase un pat pe banda de alergare. Se pare că a optat pentru a se odihni acolo, deoarece se certase cu soțul și a refuzat să doarmă alături de el.

3. Fanaticul burgerului

“A trebuit să dăm afară câțiva fanatici care s-au bătut cu burgeri în camera de hotel și au înfundat cada cu maioneză…”

4. Striperul insistent

“Eram de serviciu acum 10 ani, într-un hotel de lângă aeroport, când a venit să se cazeze un pilot, pe nume Trevor. Trevor s-a îmbătat și s-a închis în afara camerei, purtând doar lenjeria intimă. A folosit telefonul coridorului pentru a ne chema să-i deschidem camera. Ar putea să se întâmple oricui, nu? Sigur, dar la el s-a repetat de trei ori. Așa că, după cea de-a treia oară, i-am spus că nu îi vom mai deschide camera. După o jumătate de oră, a venit jos, spunând că s-a închis din nou în afara camerei și că va petrece noaptea în hol. După ce a adormit în hol, am decis să-l ducem în camera lui și l-am pus literalmente în pat. De data aceasta a rămas acolo. Nicio idee de ce nu mai purta haine, de ce se tot închidea în afara camerei sau de ce era beat. Dar chiar a fost enervant! ”

5. Apă cu bule în toaletă

“Am avut parte de un oaspete ciudat, care făcea parte dintr-un echipaj de inspectori de teren care urma să vină în fiecare săptămână. Odată a sunat la recepție și a spus: “De ce sunt bule în toaleta mea? “I-am spus că este posibil să fie de pe conductă. După care mi-a răspuns: “Stai, o să-ți aduc ceva jos”, am spus, “nu este necesar”, dar deja plecase la drum… Aproximativ 5 minute mai târziu, coboară cu un pahar plin cu apă limpede. “Ei bine, erau bule cu un minut în urmă!” Îmi venea să mă dau cu capul de pereți.

6. Cei mai mari fani Twilight

“Am intrat într-o cameră în care clienții își înlocuiseră așternuturile cu unele imprimate cu Twilight.

7. Paranoia Patty

“O femeie, mai în vârstă, a crezut că în camera ei intrase o trupă CIA. A continuat să mă întrebe dacă nu aș putea găsi o modalitate de a-i înlătura oglinda, pentru că a auzit zgomote din spatele ei. Voia să știe cine locuia în camerele de deasupra și dedesubtul ei și unde lucrau. De asemenea, s-a speriat când a sunat cineva la recepție și m-a întrebat imediat cine era.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.