"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nine + 10 =

2 × one =

Te trezești dimineața și realizezi că nu mai poți trăi așa. Nu îți place apartamentul în care locuiești, nu îți place locul în care muncești, nu ai destui bani pentru viața pe care ți-o dorești, te uiți invidios la fotografiile colegilor care au succes și care trăiesc o viață fericită și împlinită, așa că îți adresezi o întrebare: “De ce nu sunt eu în locul lui? De ce, când acum 5 ani am avut o șansă de a obține totul, eu am nu am vrut să ies din zona de confort? Ce pot face? “.

Obiectivele sunt serioase, pentru că dorința de a-ți schimba viața ta și pe a celor dragi este foarte puternică. Iată scopul, planifică totul, trebuie să fii plin de energie și să îți colectezi toată voința pentru a începe să acționezi.

Întrebarea “Ce pot face?” oferă un impuls schimbărilor, așa că începe să cauți soluții. Urmărește videoclipurile oamenilor de succes, despre modul în care și-au atins scopul, citește cărți ale autorilor cu nume mondiale despre cum să îți schimbi viața, mergi la cursuri de pregătire și începi să îți realizezi obiectivele!

Există doar cinci motive care te împiedică să promovezi și să ai succes. Dacă vei conștientiza aceste motive și le vei lua în considerare, atunci acest lucru te va ajuta să cobori cu picioarele pe pământ.

Deci, care sunt aceste motive?

1. Planuri iluzorii

Planul tău nu corespunde realității, ci mai degrabă unei fantezii, în care totul este bine și vine de la sine. Vrei totul deodată și, de preferință, mâine sau nu ești motivat de dorința ta, ci de frumoase “imagini” și de povestirile prietenilor care se laudă cu reușitele lor. Dacă obiectivul nu este al tău, ci iluzoriu, atunci cu timpul entuziasmul va dispărea, nemulțumirea va crește și stima de sine va scădea: “Eu sunt un ratat și nu pot face nimic. Nimic nu pot, de câte ori am încercat… Sunt o persoană leneșă și proastă, și așa mai departe. ” Îți pierzi timpul și energia!

2. Nu ai nicio experiență de planificare

Nu există un sistem atunci când totul este planificat gradat, ceea ce este în spatele a ceea ce îți dorești, va duce la ceea ce este posibil. Când îți faci planuri, nu calculezi riscurile și modalitățile de a le rezolva. Când pașii sunt prescriși, sunt multe aspecte care nu depind de tine, ci de acțiunile altor oameni.

3. Scopul nu este relevant

Unul dintre punctele importante este scopul, iar dacă acesta nu este relevant, există o problemă. Poate vrei să îți schimbi viața, însă situația actuală, în general, îți convine. Dar gândește-te că există mai multe aspecte importante și urgente care trebuie abordate.

4. Nu ai un mediu de sprijin

Familia și prietenii nu cred în tine și în planurile tale. Și tu, ascultându-le sfaturile, te asiguri din ce în ce mai mult că nimic nu trebuie schimbat. Vrei doar să fii liniștit.

5. Lipsa calificărilor

Planul tău nu ia în considerare capacitățile și abilitățile reale pe care le deți în prezent. Nu ai suficiente informații și cunoștințe în alte domenii, de exemplu, în domenii precum: marketing, consultanță, contabilitate, managementul personalului etc.

Citește care sunt pașii mici pentru visuri mărețe.

Logan Pirsal Smith a spus: “Există doar două obiective vrednice în viață: primul este să obțineți ceea ce doriți, iar al doilea este să vă bucurați de reușită”. Având un plan realist și grijuliu, fii sigur că vei obține cel mai bun rezultat, visul tău.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.