"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Poate că sunteți unul dintre acei oameni care își dau ochii peste cap, după ce au citit titlul acestui articol! Ei bine, știm că și bărbații au nevoie de afecțiune, așa că scopul acestui articol este acela de a face puțină lumină în ceea ce privește nevoia unui bărbat.

loading...

“În spatele oricărui bărbat puternic, stă o femeie care își dă ochii peste cap.” – Jim Carrey

Iată zece lucruri, pe care orice bărbat iubește să le audă:

1. “Te iubesc!”

Chiar și cel mai dur bărbat se va topi puțin atunci când partenera sa îi mărturisește dragostea pentru el. Nouă, bărbaților ne place să auzim că suntem iubiți. De asemenea, ne plac îmbrățișările, sărutările și mângâierile. Chiar și un e-mail frumos formulat sau un mesaj va funcționa.

2. “Apreciez ceea ce faci”

Bărbații trebuie să se simtă ca și cum sunt furnizori pentru partenerele lor. Ca atare, când li se spune că sunt buni la ceea ce fac, că depun efort, se vor simți extraordinar.

3. “Ești cel mai bun (tată /soț /iubit/etc.)!”

Un bărbat se simte suficient de norocos să aibă o femeie care își verbalizează frecvent dragostea față de el. Este mai puțin un stimulent al ego-ului, deoarece vorbim despre o verbalizare a respectului. Este o dovadă a eforturilor bărbaților și a priorităților lor.

4. “Te apreciez ca om!”

După cum s-a afirmat, bărbații trebuie să se simtă bărbați. Această apreciere are de a face cu onestitatea, integritatea, altruismul, etc.

5. “Te respect!”

Pe măsură ce bărbații îmbătrânesc, au mai puțină nevoie de dragoste și mai multă nevoie de respect. Le place sentimentul de admirație și respect.

6. “Fă ceea ce vrei să faci!”

Bărbații au tot soiul de gânduri nebunești, pe care și le-ar dori să le pună în practică, dar au nevoie de o parteneră care să le aprobe „nebuniile”.

7. “Arăți minunat!”

Și bărbaților le place să audă complimente. Complimentele tale servesc drept recompensă pentru munca depusă și drept motivație pentru a continua.

8. “Te ascult”

Bărbații și femeile comunică foarte diferit. De exemplu, într-o ceartă, o femeie este de obicei mai dispusă să se așeze și să susțină un dialog. Bărbatul, adesea, are o înclinație spre singurătate, pentru a gândi lucrurile fără să îi fie distrasă atenția. Îi place să audă “ascult” sau “sunt gata să te ascult atunci când ești gata să vorbești”.

9. “Mulțumesc”

Similar femeilor, bărbații apreciază recunoașterea eforturilor mici și mari. “Mulțumesc” este o expresie simplă dar puternică, care ne arată aprecierea pentru ceea ce fac bărbații. (Iată un sfat, doamnelor: dacă spuneți “Mulțumesc” în mod regulat, pentru ceva ce fac bărbații, probabil vor repeta activitatea.)

10. “Am încredere în tine”

Sunt mai puține lucruri mai sacre decât să ai încredere în partener. Când ești într-o relație, acesta este un adevăr esențial.

“Cel mai bun moment pentru a vă împărtăși sentimentele este chiar înainte sau în timpul intimității. În acel moment, nivelul de oxitocină, un hormon care sporește sentimentele de încredere, dragoste și intimitate, este ridicat, făcându-l cel mai bun moment pentru a vorbi cu partenerul tău.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.