"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Se spune că păsările au adus muzica pe pământ, iar oamenii au copiat-o, poate tocmai de aceea nu există sunet mai frumos ca trilul păsărilor. Se spune că terapia cu păsări calmează sistemul nervos, dar și afecțiunile cardiace.

Trilul păsărilor induce o stare de relaxare

Potrivit oamenilor de știință, trilurile păsărelelor sunt cele care rolul de a calma, relaxa și a induce o incredibilă stare de liniște persoanei care o ascultă.

De asemenea, oamenii de știință spun că, în cazul privighetoarelor și a pitulicelor, acestea emit în jur de 1300 de tonuri muzicale pe secundă, iar cine le ascultă scapă de migrene, depresii, dureri de cap și are o mai mare putere de muncă.

PUBLICITATE

De asemenea, spasmele musculare sunt combate cu ajutorul trilului brebeneacului, în timp ce muzica scatiului reușește să combată durerile de stomac și ficat cauzate de stres.

De mare ajutor pentru sănătate…

De mare ajutor pentru sănătatea sunt și frumoșii papagali, recomandați mai ales persoanelor care nu se pot deplasa sau suferă de singurătate, pentru că reușește să-i înveselească și să le distragă atenția de la ce e mai rău. Se recomandă să vă cumpărați o micuță pasăre cântătoare și să vorbiți mereu cu aceasta pentru a o face să cânte. În acest moment, terapia cu păsări se folosește frecvent în Rusia și America.

Vezi aici Ce să NU faci ca să atragi bogăția și prosperitatea!

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]