"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen + 19 =

seventeen − 7 =

Știați că anotimpul pe care-l preferați spune multe lucruri despre dumneavoastră? Iată câteva lucruri incredibile, care, cu siguranță, vă vor surprinde…

loading...

Iubitorii iernii sunt persoane puternice

Dacă faceți parte din categoria persoanelor care adoră iarna, înseamnă că sunteți familiști convinși, puternici, hotărâți, capabili să treceți peste orice obstacol.

Pe de altă parte însă, nu multe sunt persoanele care fac parte din anturajul dumneavoastră, pentru că preferați un grup restrâns, dar de foarte bună calitate. Iubitorii primăverii sunt acele persoane optimiști și uneori chiar naivi, tocmai de aceea ar fi bine să vă gândiți bine înainte de a face un pas important.

Fire foarte deschis, aveți uneori tendința să cereți prea multă libertate și urâți cu adevărat momentele când vi se impun lucruri sau reguli.

Vara denotă un spirit liber

Cei care iubesc vara, anotimpul distracțiilor, e de la sine înțeles că sunt veseli, optimiști și plini de energie, stăpâni pe ei și mândri ori de câte ori realizează ceva, lucru pe care nu contenesc să-l spună celorlalți.

Chiar dacă viața are și perioade mai grele, întotdeauna reușiți să faceți față oricărei situații. Fideli, cinstiți și foarte iubitori. Așa ar putea fi caracterizate persoanele care au ca anotimp preferat toamna. Fiți atenți însă când deveniți prea exigenți pentru că v-ar putea crea probleme cu cei cu care colaborați.

Încearcă aici Testul de personalitate „Cele 10 uși” – Ușa aleasă indică ce fel de persoană ești

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.