"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Actriță celebră și fostă Miss World 2000, Priyanka Chopra, cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase femei de la Bollywood, deține mai multe secrete. Iată ce puteți face ca să îi călcați pe urme.

Masați părul cu ulei cald de măsline

Cum reușește această minunăție de femeie să arate mereu atât de bine, chiar dacă sunt nopți pe care nu le doarme și muncește foarte mult?

Secretul părului său de abanos stă într-un ulei cald de măsline cu care Priyanka Chopra își masează părul de trei ori pe săptămână, afirmând că este cel mai incredibil mod prin care se evită deteriorarea firului de păr dar și căderea excesivă a acestuia.

PUBLICITATE

Astfel, actrița din India își păstrează podoaba capilară, deși e obligată să folosească multe ale produse de păr în prezentările de modă.

Lămâie și iaurt pentru un ten de porțelan

În ceea ce privește îngrijirea tenului, succesul este asigurat de combinația dintre două ingrediente ieftine, dar cu eficiență maximă: iaurtul și lămâia.

Iată ce rețetă folosește frumoasa de la Bollywood: într-o jumătate de cană de iaurt, se adaugă zeama unei lămâi. Aceasta mască este aplicată pe față dar și pe păr. Pentru a-și exfolia tenul și a preveni ridurile, se amestecă felii de castravete și albuș de ou și se aplică pe față. Rezultatul? O piele de vis, fără riduri!

PUBLICITATE

Citește aici și Gândurile celebrei Jane Fonda care spun multe despre noi…

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]