"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Nu există persoană care să nu-și dorească să aibă mai mulți bani pentru a reuși să-și rezolve toate problemele cu care se confruntă.

Sunt însă și situații când diferite persoane au mari pagube la bani, din cauza unor făcături care, așa cum se spune în popor, le-a luat sporul.

Din cele mai vechi timpuri, incașii au un ritual care vă rezolvă problemele financiare. Iată ce aveți de făcut…

Folosiți o lumânare verde

Pentru ca ritualul să aibă efect maxim, se va practica timp de 8 săptămâni, la rând, în zilele de marți și vineri, la miezul nopții. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți pe o foiță numele dumneavoastră complet, data nașterii și ce dorință aveți vizavi de bani. Luați o lumânare verde, pe care trebuie să o aprindeți, apoi să o lăsați să ardă complet într-un recipient metalic, într-un loc ferit de ochii curioșilor. Când lumânarea mai are puțin de ars, puneți deasupra ei bilețelul cu dorințele dumneavoastră.

Atenție!

Dorințele scrise pe foiță și datele dumneavoastră trebuie să fie întotdeauna aceleași! De asemenea, tradiția românească spune că pentru a avea parte de bunăstare și bani, trebuie să purtați talismane. Cel mai bun este un săculeț în care să puneți șapte bănuți diferiți ca valoare, pe care îi stropiți cu ulei de levănțică. Săculețul se poartă permanent cu dumneavoastră pentru ca veniturile pe care le aveți să se înmulțească, timp de șapte zile.

Felicia Iederă

Vezi și de ce este cifra 7, este aducătoare de bunăstare și belșug!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.