"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen − 9 =

5 × 4 =

De câte ori nu ai fost pus în fața unui eveniment care, la început părea întâmplător, dar s-a dovedit că erai fix omul potrivit, la locul potrivit?

loading...

Am citit, de curând, o poveste, care m-a pus pe gânduri, așa cum cred că te va pune și pe tine, după ce o vei citi! Povestea broșei…

„Aveam o broșă, nu una foarte scumpă sau deosebită, ci una obișnuită primită cadou de la bunica. Într-o zi, în metrou, o doamnă s-a apropiat de mine și mi-a propus să i-o vând, contra unei sume destul de mari pentru un asemenea fleac.

Eu am refuzat, dar femeia a insistat să mă mai gândesc și mi-a lăsat numărul său de telefon, spunându-mi că e gata să plătească și mai mult, dacă va fi necesar.

Am întrebat-o pe bunica de unde avea acea broșă pe care mi-o dăruise. Bunica mi-a răspuns că i-a dăruit-o prietena sa. Fiind foarte curioasă, am sunat-o pe prietena bunicii mele și am aflat că aceasta a cumpărat-o în tinerețe, la rândul ei, de la o femeie care avea nevoie de bani.

După ce am găsit firul întâmplărilor,  am decis să mă întâlnesc cu doamna care mi-a propus să i-o vând și am întrebat-o de ce are atât de mult nevoie de ea…

Răspunsul ei m-a emoționat și astfel mi-am dat seama că nimic nu este întâmplător!

Acea doamnă mi-a spus că, în urmă cu 60 de ani, mama sa a vândut această broșă unei femei, pentru a-și hrăni familia. Mi-a arătat și câteva fotografii… Nu mi-a venit să cred!

Desigur, că i-am dat broșa înapoi, fără să mai pretind nici un bănuț…”

Așadar, dragi prieteni, nimic nu este întâmplător. Totul în viață are un scop!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.