"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × four =

5 × four =

Sunt momente în viață în care nu ne mai găsim locul, iar acesta este un sentiment foarte ciudat și greu de înlăturat. Ni se pare atunci că nimic nu ne va scoate la lumină și trebuie să muncim mult pentru a fi fericiți.

loading...

Dincolo de tot acest zbucium, e foarte importantă încrederea în propria persoană. Când aceste gânduri nu vă dau pace, citiți pilda celor trei copaci. Veți avea ce învăța!

Se spune că…

Pe creasta unui munte au crescut împreună trei copaci, care visau la ceea ce vor face de-a lungul vieții. Primul și-a dorit să fie transformat într-un cufăr uriaș, unde să fie ținute cele mai mari comori ale lumii. Cel de-al doilea a spus că vrea să fie transformat într-o corabie cu care să se plimbe regii și reginele, iar cel de-al treilea copac, privind în zare a mărturisit că nu vrea să părăsească muntele, ci doar să crească, iar oamenii când vor veni la el, să se gândească la Dumnezeu.

Când copacii au crescut, au fost tăiați de câțiva tăietori de lemne care au urcat pe munte. Din păcate, visul primului s-a năruit, din el fiind făcute iesle pentru animale și umplut cu paie. Cel de-al doilea copac a fost transformat într-o barcă de pescuit, iar cel de-al treilea tăiat în bucăți și uitat mulți ani într-un grajd.

Copacii au ajuns foarte triști, dar într-o zi, ceva minunat s-a întâmplat, după ce un bărbat și o femeie au pus în iesle un prunc. Atunci primul copac a înțeles că acesta este minunea lumii. Mai târziu, barca făcută din cel de-al doilea copac s-a umplut de bărbați, dar o furtună puternică s-a abătut asupra lor.

Atunci, unul dintre ei, a ridicat mâna și a liniștit apa și vântul. Atunci a realizat al doilea copac că îl purta pe Mântuitorul lumii. N-a trecut mult timp și din cel de-al treilea copac a fost făcută o cruce pe care urma să fie răstignit Împăratul tuturor. Atunci, cei trei copaci au înțeles totul. Dumnezeu împlinește visele tuturor. Trebuie doar că credem în ele.

Citește aici cum Dragostea poate lovi ca un bumerang… O pildă impresionantă!

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.