"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × 3 =

sixteen + ten =

De câte ori nu vi s-a întâmplat să fiți împovărați cu tot felul de lucruri pe care nu le-ați fi dorit să le faceți? Poate că a venit momentul să vă cunoașteți prioritățile și să învățați să spuneți nu atunci când trebuie.

loading...

S-ar putea ca doar atunci când veți învăța să vă prețuiți mai mult, să primiți acel mulțumesc pe care l-ați tot așteptat…

A nu spune NU din când în când nu are nici o legătură cu indiferența

Vă temeți să spuneți nu pentru a nu vă atrage antipatia celorlalți? Pentru a vă simți acceptați de cei din jur? S-ar putea ca făcând așa, să primiți exact contrariul.

Mai mult decât atât, acel nu pe care îl ocoliți, vă va face să vă simțiți din ce în ce mai frustrați și mai nemulțumiți de propria persoană, iar asta nu duce la lucruri constructive. Nimeni nu e perfect, iar acest nu pe care trebuie să învățați să-l spuneți nu are nici o legătură cu indiferența sau lipsa de empatie cu cineva. Aveți nevoie și de alte lucruri în afară de muncă și responsabilități peste limita normalului.

Drept urmare, chiar și șefului dumneavoastră nu trebuie să vă fie frică să-I spuneți nu. În acest fel, va înțelege că aveți curaj și vă trata ca atare. Știți ce se va întâmpla atunci când veți învăța să vă gândiți și la propria persoană? În loc să fiți detestat așa cum credeți, veți fi doar apreciat și vă vor respecta. Este exact lucrul de care aveți cea mai mare nevoie în viață!

Citește aici Lecții utile despre viață și iubire ale nemțoaicelor! Sunt sfaturi de aur…

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.