"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Este extrem de important să știți cum funcționează legea atracției, pentru a reuși să puneți în practică totul. Pentru că, nu uitați niciodată că gândurile creează realitatea.

loading...

Primești ce dăruiești

Esențial pentru a putea să folosiți legea atracției este să aveți mereu o gândire pozitivă pentru că și o simplă clipă de neatenție vă poate trimite înapoi la vechile obiceiuri. Nu spuneți niciodată nu pot face un lucru… Nu gândiți că o relație nu va merge, pentru că veți atrage acel nu. Nu uitați de proverbul care spune că ceea ce vă doriți, aia se poate întâmpla.

Prietenii negativi atrag lucruri negative

Sunteți înconjurați de oameni plini de negativism? Alegeți în mod conștient să nu fiți ca ei întrucât aceștia vor atrage negativitate! Pe de altă parte, nu uitați că odată ce veți da iubire, iubire veți primi. Aveți răbdare și fiți perseverenți în tot ceea ce faceți și aveți multă încredere în dumneavoastră. Veți vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Atenție!

Frecvența dumneavoastră de vibrație va fi determinată întotdeauna de sentimentele pe care le aveți, indiferent dacă acestea sunt pozitive sau negative. Dumneavoastră atrageți persoane, situații sau evenimente! De asemenea, rețineți că tot dumneavoastră sunteți acea persoană care poate schimba vibrația. Nu în ultimul rând, e important să scoateți din vocabularul de zi cu zi cuvinte precum oribil, cumplit, folosind în schimb cuvinte precum minunat, uimitor, sublim.

Vezi aici Cum îți dai seamă când cineva îți vrea răul și ești înconjurat de energii negative!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.