"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Dacă v-ați hotărât să vă petreceți un concediu în afara României, cu siguranță ar fi bine să țineți cont de legile din țările unde veți ajunge. Unele din acestea sunt de-a dreptul… exagerate.

Aveți grijă cum mergeți pe bicicletă în Mexic

Dacă drumurile vă duc în Mexic și doriți să circulați cu bicicleta, trebuie să știți că nu aveți voie să vă ridicați picioarele de pe pedale, pentru că există riscul să pierdeți controlul bicicletei. Aceasta este o lege instituită în anul 1892, care îi protejează pe bicicliști.

Nu există persoană care nu și-ar dori să facă o drumeție în Elveția. Doar că și aici există o lege care interzice tuturor turiștilor să meargă în… costumul lui Adam. În caz contrar, se lasă cu pedepse. Și tot amendă, de data aceasta de până la 700 de euro vor primi turiștii care ajung la Veneția și hrănesc porumbeii din piața San Marco. Autoritățile locale au interzis acest lucru în primul rând pentru a proteja monumentele.

PUBLICITATE

Fără tocuri în Grecia

Tot din dorința de protecție a monumentelor istorice, autoritățile din Grecia au interzis ca femeile să poarte pantofi cu toc înalt atunci când vor să le viziteze. Dacă pe autostrăzile din Germania rămâi fără benzină, vei mai avea parte de încă un moment neplăcut: vei fi amendat.

Nu în ultimul rând, în Cambodgia sunt interzise vânzarea și importul de puști cu apă, măsura fiind luată de frică ca jucăriile să nu provoace tensiuni sociale. Nu în ultimul rând, dacă ajungeți Singapore, aveți grijă să nu mestecați gumă pe stradă! Este total interzis iar amenzile sunt usturătoare!

Aveți mare grijă, dacă plecați cu mașina în Grecia. Sancțiunile pentru încălcarea regulilor de circulație sunt drastice!

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]