"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Sunteți curioși să știți ce destin vă așteaptă? Apelați la ajutorul numerologiei, care vă spune viitorul în funcție de ultima cifră a anului în care sunteți născut…

loading...

Oamenii din element al pământ iubesc disciplia

Aveți ultima cifră a anului de naștere 8 sau 9? Înseamnă că faceți parte din elementul pământului, iar acest lucru vă face răbdători, ambițioși și dotați cu o intuiție ieșită din comun. Dar și puțin… zgârciți, din prea multă chibzuință.

În ceea ce îi privește pe cei care au ca ultima cifră a anului de naștere, 6 sau 7, sunt născuți aventurieri, dar în același timp lideri și mereu învingători, în orice situație s-ar afla. Pentru că nu suport singurătatea, aceștia vor avea mereu alături diferite persoane și vor ști să iubească cu pasiune.

Oamenii născuți sub patronajul copacului

Oamenii născuți sub patronajul copacului, adică cei care au ultima cifră a anului de naștere 4 sau 5 nu vor putea să stea niciodată locului prea mult timp, au multe pasiuni și sunt foarte loiali, dar și extrem de harnici, lucru care le va aduce multă prosperitate.

Dacă aveți ca ultimă cifră a anului de naștere 2 sau 3 înseamnă că sunteți extrem de fermecători, creativi și vă place să fiți extrem de independenți. Din păcate, vă veți confrunta în dese rânduri cu probleme și situații dificile, dar asta nu înseamnă că nu le veți depăși, motiv pentru care veți fi de multe ori invidiați.

Nu în ultimul rând, oamenii metalului (cei care au ultima cifră a anului de naștere 0 sau 1) sunt persoane independente, dar de multe ori egoiste, care au tendința de a conduce și a fi puțin dictatori.

Felicia Iederă

Vezi și cum vă influențează viața numărul casei sau apartamentului în care locuiți!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.