"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Nu aveți nici o explicație pentru care nimic pare că nu mai funcționează în viața dumneavoastră? Deși ați încercat să faceți tot posibilul să schimbați situația, parcă totul s-a înrăutățit?

Specialiștii în parapsihologie spun că e posibil să fiți înconjurați de energie negativă. Iată care sunt semnele care îți insinuează că anumite persoane îți vor răul…

Sunteți din ce în ce mai obosiți…

– Chiar dacă vă odihniți bine, dimineața dar și în cursul zilei deveniți din ce în ce mai obosiți? Este unul dintre semnele care trebuie să vă pună pe gânduri.

PUBLICITATE

– Mai mult decât atât, odată ce o persoană ”vă vede cu ochi răi”, cum se spune în popor, începeți să întâmpinați și dificultăți financiare.

– Există cazuri de persoane care, deși câștigau foarte mult, au ajuns din cauza energiilor negative să nu-și mai poată permite să-și plătească nici măcar facturile.

Și asta nu e tot…

– Sunt momente în care vă simțiți din ce în ce mai stresați, chiar dacă nu aveți motive întemeiate? Acest lucru se datorează tot energiilor negative.

PUBLICITATE

– Un semn de negativitate îl constituie și sistemul imunitar extrem de scăzut, lucru care duce la predispoziția de a face infecții, dar și faptul că nu mai puteți comunica cu oamenii.

– Apariția tulburărilor de somn și coșmarurile denotă tot energiile negative, când subconștientul avertizează că ceva este în neregulă.

– Nu în ultimul rând, semne ale negativității sunt și pierderea obiectelor.

PUBLICITATE

Citește aici despre Obiectele care aduc energii negative în casă. Scapă cât mai repede de ele!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]