"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 − 8 =

two × 2 =

În timpul călătoriei, ți-ai dori să iei cu tine toată casa. Din păcate, nu se poate, așa că noi am făcut o listă cu ce nu poți lua în valiza ta!

1. Documente

Turiștii neexperimentați consideră că valiza este un seif, în care trebuie să pună toate lucrurile valoroase. Dar, dacă îți pui pașaportul în valiză, atunci nu te poți înregistra pentru zbor. Dacă pui documentele cu rezervarea hotelului, atunci în hotel trebuie să îți despachetezi bagajul, pentru a găsi fișa de confirmare. În cazul în care bagajele sunt pierdute cu documente valoroase, atunci va trebui să faci o mulțime de eforturi…

2. Medicamente

Dacă ești bolnav, medicamentul trebuie să fie la îndemână. Chiar dacă ai un zbor scurt, amintește-ți că dacă ți se face brusc rău și ai nevoie de pastilă, nu poți avea acces la bagaj.

3. Bani, carduri bancare, bijuterii

Nu pune banii în valiză, cărțile de credit sau bijuteriile. Angajații aeroportului le pot fura. Și dacă valiza dispare, atunci poți rămâne fără bani în călătorie.

4. Încărcătorul de telefon

Chiar dacă ai părăsit casa cu un telefon complet încărcat, ia-ți încărcătorul cu tine, îți mai poți încărca telefonul în aeroport, dacă zborul întârzie. Asigură-te că nu rămâi fără un mijloc de comunicare.

5. Îmbrăcămintea

Dacă este posibil, ia-ți haine cu tine în bagajul de mână, de care ai nevoie pentru destinația finală. Imaginează-ți că zbori într-un tricou, ajungi la munte iar valiza ta s-a pierdut. Brrrr…

6. Laptop, cameră foto și alte tehnologii valoroase

Imaginează-ți că pot fi pierdute sau deteriorate imediat ce te-ai îmbarcat. Unele valize sunt aruncate asemeni mingilor.

Citește un truc genial pentru maximizarea spațiului din valiza de călătorie.

7. Cosmetice scumpe

Acestea pot fi cu ușurință furate din valiză…

8. Cheile

Dacă te întorci acasă și cheia ta este în valiza pierdută? Cum vei intra în casă? Spargi ușa? Asta înseamnă costuri suplimentare…

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.