"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Mesaje pe care să nu i le trimiți fostului – Te-ai justificat vreodată în fața fostului, trimițându-i un mesaj? În mod normal, dacă ceva s-a terminat, ar trebui să se termine pentru totdeauna. Cu toate acestea, experții susțin că în epoca digitală de astăzi nu ne despărțim niciodată de partenerii noștri. În ciuda gândirii pozitive și a perspectivei pozitive a vieții, este mai greu să eviți oamenii cărora nu vrei să le mai vorbești vreodată, mai ales dacă fețele lor sunt peste tot în feedurile tale de Instagram și Facebook. Acest lucru te poate duce doar în tentația de a lua telefonul în mână și a-i trimite un mesaj de regret.

În unele situații, trimiterea mesajului unui fost partener, nu este chiar o mare greșeală. Dar trebuie să te asiguri că nu te afli într-o staționare emoțională. Este foarte rară situația în care relațiile se termină în prietenie, în ciuda a ceea ce ar putea spune oricine. Aceasta este cu siguranță o opinie foarte polarizantă, de fapt, un studiu din 2000 a constatat că este aproape imposibil să rămâi „doar prieten”. Deci, cel mai bine este să te despărți dacă poți. Indiferent cât de tent ai fi, iată câteva mesaje pe care să nu i le trimiți niciodată fostului partener.

1.„Chiar îmi pare rău!”

Ne simțim foarte fragili după despărțiri și avem tendința să încercăm să ne cerem scuze pentru lucruri care nu au apărut neapărat din vina noastră. Dacă ai ceva pentru care trebuie să îți ceri scuze, este bine să o faci, dar dacă nu, vei fi doar vulnerabil.

PUBLICITATE

2. „De ce nu îmi raspunzi?”

Aici vorbim despre sufocare. Nu mai pune întrebări, relația ta s-a încheiat cu un motiv, iar celălalt nu mai are nicio obligație să îți răspundă.

3. „Am o nouă slujbă!”

Sau, într-adevăr, orice informație nesolicitată despre modul în care trăiești acum. Nu mai căuta validarea nimănui, ești pe cont propriu acum.

4. „La mulți ani!”

Chiar dacă se așteaptă să îi scrii, este foarte posibil să nu îți răspundă, așa că, în această situație fă ceea ce simți!

PUBLICITATE

5. Versurile unor melodii

Fiecare cuplu are „cântecul lui” sau mai multe, iar după despărțire, aceste cântece pot fi foarte greu de ascultat. E de înțeles. Dar nu încerca să redeschizi răni vechi. Pur și simplu nu asculta acele melodii și nu îi trimite nici versurile fostului partener.

6. „M-am întâlnit cu cineva”.

Nu este nimic mai rău decât încercarea foarte clară de a-l face gelos pe fostul. Chiar nu îl interesează acest aspect.

7. „Îți amintești când…”

Când ești îndurerat de pierderea unui partener, întotdeauna te gândești la momentele fericite. Fă-ți noi amintiri, lasă trecutul în urmă.

PUBLICITATE

8. „Te-ai logodit?”

Acest lucru se întâmplă cel mai adesea dacă vezi o poză pe Facebook cu actuala parteneră sau actualul partener. Este supărător, dar așa este viața, mergi mai departe, nu adresa întrebări prostești!

9. Mesaje răutăcioase

Poți fi supărat, însă asta nu îți dă dreptul să fii rău, oferă-i șansa de a merge mai departe, este poate cel mai demn mod de a trăi!

Citește cele 6 fraze pe care partenerul vrea să le audă întotdeauna de la tine…

PUBLICITATE

10. „Ce mai faci?”

Acesta este probabil unul dintre cele mai dificile mesaje pe care îl poți trimite. Dacă ați decis să vă despărțiți definitiv, încheiați orice întâlnire sau discuție, altfel deja vă veți face rău!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]