"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Tăcerea e de aur, iar vorbele de argint, spune un vechi proverb, iar cuvintele sunt extrem de importante într-o relație. Vreți să știți dacă partenerul vă mai iubește? Fiți atenți la ce vă spune! Chiar și cea mai mică schimbare, ar trebui să vă pună pe gânduri.

loading...

Semne că ar trebui să discutați serios

Îl întrebați de ce întârzie sau de ce nu v-a anunțat că pleacă în delegație și auziți fraze de genul… ”Nu trebuie să-ți dau ție raportul!” Acesta poate fi un semn clar că sentimentele sale nu mai sunt aceleași.

La fel ar trebui să vă dea de gândit atunci când vă spune să vă descurcați singură sau că pur și simplu nu-i pasă de anumite lucruri.  Atitudinea aceasta nu e tocmai cea a unui bărbat îndrăgostit de dumneavoastră…

”Caută pe altcineva”

V-ați certat și în loc să caute o cale de împăcare, iubitul vă spune sec ca și când nu i-ar păsa: ”Caută-ți pe altcineva!”

E adevărat că unii bărbați încearcă prin astfel de cuvinte să vă manipuleze, însă aceste vorbe auzite din gura celui iubit nu trebuie decât să vă determine să aveți o discuție cât se poate de serioasă.

Relația dintre doi oameni va funcționa doar pe încredere. Drept urmare, dacă iubitul începe să afirme că nu vă crede, înseamnă că nu vă apreciază și caută motive de ceartă. Ascultați-vă inima. Aceasta vă poate spune cel mai bine ce aveți de făcut. Nu uitați că nu trebuie să stați în relații toxice.

Vezi aici de ce nu trebuie să alergați după dragoste. Ea vă va găsi atunci când este momentul potrivit!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.