"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − twelve =

20 + one =

Ați observat că în ultima perioadă ceva nu merge bine în casa dumneavoastră? Știați că există anumite lucruri care vă aduc ghinion? Iată câteva dintre obiectele de care trebuie să scăpați cât mai repede cu putință pentru a avea o viață așa cum v-o doriți…

loading...

Nu păstrați în locuința dumneavoastră ceasuri defecte

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat că ceasurile care s-au stricat trebuie aruncate. Nu de altceva, dar dacă acesta va începe să funcționeze după o anumită perioadă, anunță moartea cuiva.

De asemenea, tradiția spune că nu trebuie să locuim într-o casă cu mai multe intrări, pentru că ieșirea și intrarea de pe o ușă pe alta aduce ghinion.

Natura moartă e aducătoare de boli

Florile uscate sau animalele împăiate sunt iarăși obiecte de care trebuie să scăpați cât mai repede posibil pentru că atrag bolile și chiar moartea.

De asemenea, energiile negative sunt atrase de fotografii cu dezastre naturale. Dacă s-a întâmplat să pierdeți unul dintre pantofi, celălalt trebuie aruncat urgent, pentru că atrage singurătatea și nefericirea. La fel de repede trebuie duse la gunoi și paharele sau oglinzile sparte.

Tradiția spune că prin acele spărturi, poate intra oricând ghinionul. Ghinion veți avea și dacă păstrați lucruri pe care nu le mai purtați iar dacă aveți o mătură ruptă sau deteriorată e posibil să apară și problemele financiare.

Citește aici despre numele femeilor ghinioniste! 

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.