"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen − sixteen =

fifteen − five =

Lucrul cu subconștientul este interesant și informativ. În acest proces, vei descoperi unele secrete ale subconștientului, care până acum nu au fost aflate, în cazul tău pentru voi.

Lucrul cu mintea și cu subconștientul te va face mai inteligent, te va învăța să te bucuri de viață și să o iei așa cum este. Sarcina, atât pentru conștiință cât și pentru subconștient, este una care asigură supraviețuirea și succesul.

Gândirea rațională este cea care o oferă. Dar iraționalul poate costa o viață personală… De unde vine gândirea irațională? Cel mai adesea, rezultă dintr-o înțelegere superficială și nu din capacitatea de a lucra cu subconștientul.

Omul are resturi de cunoștințe. Ele au format în cap un terci monstruos de povestiri și neînțelegeri și apoi, când încearcăm să folosim toate astea în viață, nu reușim. Asta pentru că mai întâi, trebuie să învățăm regula principală de lucru cu subconștientul: nu folosi niciodată cuvinte fictive! Nu înseamnă nimic și fiecare persoană le înțelege în felul său.

Subconștientul nu-i place cuvântul fals.

Deci, amintește-ți: o persoană inteligentă nu folosește niciodată cuvinte ale căror înțeles nu îi este clar. Nu citește niciodată cărți în care autorul nu clarifică semnificația termenilor folosiți. Ea nu vorbește niciodată cu oameni care nu înțeleg semnificațiile termenilor pe care îi folosesc.

Verifică modul în care cuvintele false îți afectează memoria!

GHID PENTRU ÎMBLÂNZIREA CUVINTELOR FALSE

Cuvintele clare sunt utile, iar cuvintele inacceptabile sunt folosite, de cele mai multe ori pentru a demonstra că o persoană este mai deșteaptă decât oricine altcineva.

Ține minte următoarea regulă de lucru cu subconștientul: dacă nu poți face față, cere ajutor de la subconștient. Numărul de cazuri pe care subconștientul le poate rezolva este aproape nelimitat.

De ce șoferul poate asculta în liniște știrile de la radio? Deoarece: ochii urmează drumul; piciorul drept pentru frână; mâna stângă se află în spatele volanului și mâna dreaptă pentru a schimba vitezele.

Dar cum se întâmplă acest lucru?

La urma urmei, toată lumea este controlată de subconștient. Cum poți forța mintea subconștientului să gândească? Este foarte simplu. Este necesar să ne imaginăm acțiunea pe care trebuie să o facă subconștientul ca răspuns la informațiile necesare.

LUCREAZĂ CU SUBCONȘTIENTUL

Ia în considerare a treia regulă de lucru cu subconștientul. Această regulă este bine cunoscută tuturor jucătorilor de șah și sună astfel: ai atins piesa, mută!

Cele mai mici dintre eșecurile constante împiedică realizările în viața mai mult decât ai crede. Principala cauză a depresiei nu este legată de incendii și dezastre naturale. Aceasta se datorează situațiilor repetitive: mi-am pierdut cravata, mi-a scăpat săpunul, pisica mi-a mâncat sandviciul și așa mai departe. În mod inconștient, noi ne facem rău, stresându-ne din lucruri minore, apoi când împrejurările fac imposibilă realizarea unui plan, mintea subconștientului este foarte “supărată”, ceea ce înseamnă că fiecare acțiune trebuie completată.

Pentru a face acest lucru, oferă imediat o alternativă! Viața ne oferă o mulțime de oportunități tot timpul. Dacă ne concentrăm pe una, putem trece peste cealaltă, mult mai bine.
Concentrează-te pe sfaturile de mai jos și astfel vei putea lucra cu subconștientul:

1. Nu exista cuvinte incomode! Utilizează numai cuvinte ușor de înțeles.

2. Nu te descurci, cere ajutorul subconștientului. În cazul unei supraîncărcări, fă o pauză și configurează-ți mintea subconștientă pentru a atinge obiectivul.

3. Am atins piesa, mut! Ai luat o decizie, acționează imediat.

4. Fii pregătit pentru orice succes. Când stabilești o sarcină, ia imediat în considerare posibilele comportamente.

Fă acest test și află ceea ce subconștientul tău are de spus despre tine!

5. Nu fi o marionetă! Dacă nu îți controlezi subconștientul, te va controla el.

Prin urmare, dacă nu vrei să fii condus de subconștient, învață cum să lucrezi cu el. Aplică aceste reguli de lucru cu subconștientul în viața ta și multe probleme vor fi rezolvate mai repede și mai plăcut decât credeai!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.