"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Din cele mai vechi timpuri, plantele au fost folosite nu doar pentru proprietățile lor vindecătoare pentru sănătate, ci și pentru darul pe care-l au în curățarea locuințelor de energiile negative. Dintre toate ierburile, salvia ocupă un loc aparte.

Faceți fumigații când vă mutați în casă nouă sau când treceți printr-o perioadă grea

Datorită proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatorii, salvia este recomandată pentru microbiilor și a energiilor negative, mai ales atunci când în casă a fost un membru al familiei bolnav.

De asemenea, se recomandă fumigațiile cu salvie când vă mutați în casă nouă sau când aveți diferite necazuri. Se spune că aceste fumigații alungă tristețea, nervozitatea, frica, panica dar și regretele.

PUBLICITATE

Procedeul este foarte simplu: legați mănunchi crengi uscate de salvie albă, puneți într-un vas și dați foc alături de un cărbune de la biserică. Plimbați vasul prin toate camerele. În timpul fumigațiilor, fiți pozitivi pentru a atrage lucrurile bune în casa dumneavoastră.

Atenție!

Ritualul se face doar după ce ați făcut curățenie în casă. Pentru eficiență maximă, ritualul de purificare cu salvie se face o dată pe săptămână. Nu în ultimul rând, puteți ține infecțiile departe, dacă vă dezinfectați mâinile cu 2-3 picături de ulei de salvie.

Citește și cum Această plantă tratează absolut orice boală: se numește salvie și este una dintre cele mai sănătoase plante din lume!

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.