"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty − 12 =

1 × two =

Cinci nume ghinioniste – Este adesea imposibil de determinat de ce o femeie are ghinion în dragoste, nu poate construi o relație puternică și nu întemeiază ușor o familie.

După cum s-a dovedit, destinul omului este în mare parte determinat de numele său, primit încă de la naștere.

Acum să vedem care sunt numele femeilor care au înclinația spre un eșec în relația amoroasă.

1.Alexandra

Femeile care poartă acest nume au o serie de calități masculine, un caracter puternic și atitudinea unui lider. Tocmai aceste elemente sunt cele care le împiedică să își construiască o relație puternică pe plan sentimental.

2.Diana

Femeile care poartă acest nume au o stimă de sine scăzută și, încă de la o vârstă fragedă se confruntă cu experiențe negative în ceea ce privește relația de cuplu. O astfel de experiență îi va afecta întreaga viață și îi va distruge încrederea într-o posibilă relație amoroasă.

3.Tatiana

Femeile care poartă acest nume sunt destul de active și sexy, dar majoritatea bărbaților nu le iau în considerare pentru o relație serioasă.

4.Elvira

Vorbim despre femei cu un caracter complex și egoist, care doresc să obțină atenția cât mai multor bărbați, atenție pe care ele nu au capacitatea să o ofere la schimb.

5.Tamara

Este destul de dificil pentru femeile care poartă acest nume să ierte trădarea și să închidă ochii în fața greșelilor partenerului. Acesta este motivul pentru care nu vor putea avea niciodată o relație de lungă durată.

Citește care sunt numele de femei cu o puternică încărcătură energetică.

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.