"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Femeile alfa, puternice și independente, sunt autosuficiente, dar au o inimă mare și sunt capabile să iubească ferm. Știu ce vor și întotdeauna încearcă să facă alegerea potrivită, pentru a găsi un om decent care să le fie partener.

loading...

Deci, te rog să nu te întâlnești cu mine, dacă nu ești pregătit să accepți provocarea. Sunt o femeie puternică, care va crede în tine mai mult decât crezi tu însuți.

Te voi motiva să îți atingi întregul potențial. Te voi ajuta să faci față problemelor și îți voi arăta o nouă perspectivă a vieții.

Nu voi fi de acord cu tine în tot. Putem argumenta, dar relația cu mine înseamnă că trebuie să fii pregătit pentru adevăr. Îți voi spune deschis despre dorințele și nevoile mele.

Văd adevărul și îl voi spune cu toată bunătatea și respectul și aștept la același lucru de la tine. Vreau să comunicăm deschis, fără furie și critică.

Nu-ți pierde energia cu mine dacă nu ești stabil din punct de vedere emoțional. Nu îți voi vindeca rănile lăsate de fosta.

Am multe calități minunate și nu voi fi cu un bărbat care nu-mi poate aprecia eforturile și nu le poate răspunde cu demnitate.

Vreau un om puternic, care să poată face față emoțiilor, care este gata să depună eforturi, mai ales în momente dificile.

Nu te întâlni cu mine dacă ai o privire rătăcitoare. Dacă totuși vrei să încerci alte opțiuni și să vezi dacă există altcineva mai bun, mergi mai departe. Dar, te rog, ieși din calea mea, nu mă poți opri să găsesc omul potrivit.

Nu pot fi cu cineva care nu este gata să fie cu mine, să construiască o relație puternică pentru viitor. Loialitatea este o componentă importantă.

Dacă ești gata să fii tratat ca un rege, sunt aici. Cred că o femeie nu poate fi regină, dacă nu-și tratează bărbatul ca pe un rege.

Ești supărat? Te voi asculta și te vei simți mai bine. Te-ai pierdut? Voi găsi modalități de a te motiva. Te voi ajuta să fii mai bun, să faci mai bine și să descoperi cele mai frumoase lucruri în tine. Știu cât de important este pentru un om să se simtă apreciat și respectat.

Nu te întâlni cu mine dacă nu ești gata să iubești …

Nu te întâlniți cu mine dacă nu ești gata să înoți în oceanul pasiunii și să te îneci în dragoste. Când îmi place, îmi place foarte mult.

Nu sunt de acord cu dragostea mediocră. Vreau romantism. O așa poveste profundă, care îmi va trezi dorințele cele mai ascunse și va adăuga foc sufletului meu care arde.

Îți voi da inima. Așadar, te rog să nu te întâlnești cu mine, dacă nu ești pregătit pentru o iubire puternică!

Citește de ce femeia Alfa are nevoie de un bărbat adevărat!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.