"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Orice persoană a întâlnit în viață un vampir energetic, care a sleit-o de puteri. Iată cele mai bune metode pentru a vă feri de aceste persoane și cum să blocați energia pe care acestea o emană.

Meditați!

Specialiștii spun că una dintre formele cele mai bune pentru a vă proteja de vibrațiile negative ale vampirilor energetici este să practicați meditația.

Mai mult, meditația vă ajută să luptați mult mai bine și mai ușor cu realitatea. Chiar dacă pare greu de crezut, zâmbetul ține vampirii energetici departe! Și asta pentru că dumneavoastră veți emana automat o vibrație pozitivă care-i sperie pe cei răi!

PUBLICITATE

Foarte important atunci când sunteți față în față cu o persoană care este vampir energetic (o persoană care este vulnerabilă, se plânge mereu, nu este capabilă să trăiască pe cont propriu) este să nu intrați în nici un fel de discuții cu acesta. Iar dacă el o face, îndepărtați-vă cât mai repede.

Purificați-vă corpul!

Afirmații precum eu dețin controlul, nu dau energia mea nimănui vă sunt de mare ajutor pentru a-i îndepărta pe vampirii energetici. În plus, trebuie să aveți mare grijă ca să vă mențineți aura curată sau să o curățați.

Pentru a face acest lucru, cereți energie nouă de la univers și aprindeți bețișoare parfumate cu care să purificați aerul. Nu în ultimul rând, purificați-vă corpul, mâncați sănătos, odihniți-vă, stați la soare și aveți încredere în dumneavoastră!

PUBLICITATE

Vezi aici Ritualul care atrage energiile pozitive și bunăstarea în casă!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]