"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Animalele sunt ființe conștiente, sensibile și este important ca noi să le tratăm cu demnitate și respect, atitudini pe care le așteptăm la rându-i.

Întotdeauna strămoșii au considerat animalele ființe sacre, iar comportamentul lor era adesea folosit ca indiciu asupra a ceea ce are de gând pământul să facă.

Așa cum avem fiecare câte un ghid spiritual, așa avem și animale care ne reprezintă spiritul. Adesea, ele pătrund în viața noastră pentru o perioadă scurtă, ca o modalitate de a ne semnala că trebuie să fim atenți la ce avem de făcut și la ce forță/capacitate ne este necesară.

PUBLICITATE

Iată ce mesaje ne transmit unele viețuitoare

Șoimul

Dacă veți vedea mai des această pasăre cu ochi foarte ageri și aripi puternice, chiar sub formă de imagini, s-ar putea să aveți nevoie să reflectați cu atenție înainte de a lua o decizie. De asemenea, întâlnirea cu șoimul vă anunță că o “lecție” importantă va avea loc curând în viața dvs.

Vulturul

Se spune că vulturul simbolizează protecția spirituală și trecerea la un nivel superior de conștiință. Prin urmare, dacă aveți ocazia să vă apară imagini repetate cu vulturul, este posibil să treceți un alt  domeniu al conștiinței.

Corbul

Indică foarte rar moartea fizică. William Shakespeare în Othello, de exemplu, a prezentat corbii ca fiind prevestitorii răului. Însă, în cele mai multe credințe ale popoarelor nomade, vânătorilor și pescarilor, corbul apare ca un erou solar, adesea mesager divin.

PUBLICITATE

Pasărea cardinal

Imaginile dese ale păsării cardinal vă amintesc de o persoană care v-a iubit și protejat sau vă sugerează să rămâneți puternici și încrezători pe drumul pe care veți merge.

Șarpele

Vă arată faptul că veți intra într-un loc de vindecare și că veți renaște.

Păianjenul

Vă transmite că trebuie să țineți cont de potențialul creativ deținut sau de inspirație și că trebuie să vă conectați cu propria putere.

PUBLICITATE

Libelula

O întâlnire cu libelula vă poate bucura, deoarece vă spune că nu sunteți singuri, că sunteți protejați de îngerii păzitori și că vă aflați pe drumul cel bun.

Gărgărița

Este semnul norocului. Gărgărița vă transmite că lucrurile sunt pe cale să se schimbe în viața dvs., fiindcă  a sosit momentul îndeplinirii viselor, dorințelor.

Fluturele

De vă veți întâlni cu un fluture, rețineți că veți simți nevoia de schimbare sau de eliberare a ideilor, sentimentelor care vă rețin. Urmează un ciclu de transformări, de progrese.

PUBLICITATE

Vezi aici ce mesaje ne transmit animalele în vise?

Un articol de Ileana Mlădinoiu

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]