"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × three =

13 − three =

Semne și prevestiri – “Coincidența este forma prin care Dumnezeu rămâne anonim.”

loading...

Fiind expuși, în permanență, la știri digitale, aplicații noi și tot felul de alte forme prin care interacționăm cu lumea virtuală, am pierdut cumva valorile lăsate de antecesorii noștri.
Am pierdut abilitatea de a percepe interconexiunile profunde dintre noi și natură, cu toate că aceasta din urmă face parte din viața noastră la fiecare pas. Te-ai gândit care este scopul copacilor, al mărilor, al păsărilor și al tuturor viețuitoarelor pe acest pământ? Există atâtea informații nedecodate pe pământ, informații cărora nu le mai acordăm atenția meritată.

În lumea modernă, dată pe repede înainte, pare că oamenii au uitat de semnificația „semnelor”, iar asta le lasă un gol imens pe interior.

O poveste despre semne

În ultimii ani, soțul meu și cu mine am tot încercat să găsim o legătură profundă cu lumea exterioară. Principalul mijloc a fost acela de a fi mai atenți la semnele care ni se transmit, în viața de zi cu zi. Fiind mai atenți la aceste semne am putut deveni mai conștienți de prezent.

I-am cerut să împărtășească din experiența lui, de curând:

Am fost mereu un visător, însă doar în ultimii ani am devenit mai conștient de realitate și am pășit treptat din lumea visurilor. Atunci când vezi lumea cu ochii limpezi, realizezi că viața îți trimite zilnic semne sau mesaje. Din păcate nu mulți oameni au ochi să le vadă și preferă să rămână în ceața cu care s-au obișnuit. Eu încerc să îmi încep fiecare zi, într-un mod conștient, astfel încât să pot fi receptiv la prezent: Viața și spiritul comunică în permanență cu mine. Subconștientul își adresează des întrebări, la care natura găsește răspunsuri mereu. Pentru mine, mesajul transmis de viață este foarte clar. De curând, am văzut trei păsări, care îmi ieșeau mereu în cale: o codobatură, un ibis alb și o rață. Codobatura reprezintă latura jucăușă, iar rața și ibisul alb, oportunitatea. Vedeți, în fiecare zi primim semne de la viață, trebuie doar să le vedem.”

Diferența dintre semne și prevestiri

Sufletul comunică prin multe moduri, în decursul vieții, cu tine, astfel încât să ajungi să îi înțelegi nevoile. Probabil că te întrebi care este diferența dintre semne și prevestiri, așa că îți voi da o explicație succintă.

Semnele apar în momentul în care trebuie să luăm o decizie complicată și ne ajută să vedem lucrurile mai clar.

Prevestirile apar fără ca noi să le cerem, sunt rare și de o importanță majoră, uneori putând fi interpretate drept bizare. Pot apărea în vise sau asemeni unei imagini apărute din neant, în fața ochilor.

De ce îți apar semne și prevestiri

Cu toții suntem conectați la o singură forță a Universului și, dacă nu suntem conștienți de acest aspect, vom rata oportunitatea de a trăi viața din prezent. Vom rămâne cumva blocați în trecut sau trăim cu speranța la un viitor ireal.

Semnele și prevestirile pot apărea sub multe forme în viața ta și le poți găsi prin prisma naturii.

Semne și prevestiri în vis

Apar sub forma unor vise ireale, dar care par atât de palpabile, încât ne trezim cu sentimentul că au avut loc.

Atunci când vine vorba de interpretarea lor, pot spune că acestea depind de fiecare dintre noi. Ele se tot repetă așa că, la un moment dat, vei ajunge să înțelegi singur ce vor să îți transmită. Există cărți articole și profesori care te pot ghida spre a le înțelege. Poți citi chiar și pe site-ul www.secretele.com deoarece avem o bază de date stufoasă, în ceea ce privește interpretarea acestor semne.

Semne și prevestiri în viața de zi cu zi

În fiecare zi a vieții noastre, primim ghidare divină, așa că trebuie să lăsăm la o parte starea de „oboseală”, „agitație” sau „lipsa timpului” și să le înțelegem cu adevărat. Dacă vezi în mod repetat o cifră, înseamnă că ceva se va întâmpla pe data aceea sau după numărul acela de zile sau așa mai departe. Dacă, de exemplu, vrei să îți cumperi o casă nouă și nu ai idee ce să alegi, este posibil să auzi, „din întâmplare” de un prieten al unui prieten, care vinde o casă, iar lista poate continua la nesfârșit.

Semne și prevestiri în natură

Natura este locul preferat, în care îmi place să îmi găsesc semnele, după care îmi ghidez viața. Îți amintești de cele trei păsări? Ele m-au ajutat să înțeleg de ce anume are nevoie sufletul meu.

Cum îți dai seama că ai primit un semn

Dacă în ultimul timp ești neliniștit și cauți răspunsuri la o anumită întrebare, să nu te mire semnele care îți apar în cale, însă trebuie să fii foarte atent la ele. Atunci când apare un semn, va fi sub forma unui eveniment sau al unei circumstanțe, cu care nu te-ai mai confruntat până atunci.

Ce faci când primești un semn?

Îi mulțumești Universului și divinității pentru el, astfel încât relația voastră să continue și să primești aceste semne, ori de câte ori ai nevoie de ele.

Sufletul iubește semnele, însă se bucură să vadă că tu ești recunoscător pentru ele.

Citește care sunt cele 8 semne că te-ai născut să faci ceva măreț pe Pământ!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.