"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Semne că partenerul te iubește – Suntem femei și credem că niciodată ceea ce face partenerul, pentru noi, nu este de ajuns, încât să spunem că ne iubește cu adevărat. Știu că suntem pretențioase, așa că uneori devenim excesiv de „doleante”, însă dacă bărbații de lângă noi se regăsesc în aceste situații, cred că ar trebui să conștientizăm, o dată pentru totdeauna, că ne iubesc!

1. Chiar ne ascultă.

Deseori, bărbații sunt acuzați că nu știu să ne asculte sau sunt superficiali, atunci când le povestim câte ceva. Totuși, ei sunt selectivi și rețin doar detaliile importante, având grijă de noi și prețuindu-ne în același timp.

2. Acceptă compromisurile

Dacă partenerii ne iubesc cu adevărat, vor face orice, pentru a ne vedea fericite. Dacă partenerii noștri acceptă compromisuri, doar de dragul nostru, cred că ar trebui să conștientizăm că ne iubesc!

PUBLICITATE

3. Ne cer sfatul.

Dacă ne consideră jumătățile lor, ne vor cere sfatul în aproape orice situație. Părerile noastre sunt importante pentru ei, așa că… Ne iubesc!

4. Ne acordă ajutorul, ori de câte ori avem nevoie

Ne duc la serviciu, dau cu aspiratorul, în locul nostru, strâng rufele de pe sârmă sau spală vasele. Toate astea le fac pentru că vor să nu ne mai obosim noi, din iubire!

5.Ne sună doar pentru a ne auzi vocea

Oricât ar fi de ocupați, ei simt nevoia să ne sune, pentru a ne auzi vocea și pentru a se asigura că suntem bine. Nu este oare o dovadă de iubire?

PUBLICITATE

6.Petrec timp cu noi și familiile noastre

Și chiar se implică în discuții, dorind să îi ajute și pe membrii familiei noastre, atunci când au nevoie. Nu se dau înapoi de la nimic și fac totul de dragul nostru.
Doamnelor, să nu îi mai criticăm atât, bărbații aceștia chiar ne iubesc!

Citește care sunt cele 10 minciuni, pe care oamenii le spun partenerilor de viață

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]