"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rugăciune eliminare durere și suferință – Când vă doare sufletul și sunteți cuprins de suferință, nimic nu vă poate alina sufletul mai mult ca rugăciunea pentru a scăpa de aceste probleme. Nu disperați, Dumnezeu privește la cel care se căiește și îi îndeplinește dorința.

Rugăciune eliminare durere și suferință – Recunoașteți greșelile făcute

Sfinții părinți ne învață că atunci când avem o mare suferință să nu ne înecăm în întristare, ci să o vedem ca pe o etapă în calea mântuirii. Recunoașteți greșelile făcute și veți vedea cum viața vi se va schimba în bine.

Rugăciune eliminare durere și suferință – Iată și rugăciunea!

“Doamne, ce să fac? Ce voiești Tu să fac? Orice clipă în care nu simt prezența Ta mi se pare pierdută. De atâtea ori sufăr, și în suferința mea mă comport ca și când nu aș ști că singurul lucru pe care îl am de făcut e să vin la Tine și să îți încredințez Ție povara mea.

PUBLICITATE

Cum pot să uit atât de des un lucru atât de bine știut? Oare conștiința lui nu a prins rădăcini destul de adânci în inima mea?

Doamne, dar cum să-Ți dau Ție suferințele mele când Tu ai suferit deja atât de mult? Cum să mai adaug poverile mele mărunte la povara Ta atât de grea? Nu pot decât să Te chem să stai un pic cu mine, să petreci un ceas, două în odaia mea, să Te privesc în ochi și să simt atingerea mâinii Tale calde.

Nu trebuie nici măcar să-mi spui vreun cuvânt. Până și tăcerea Ta e un balsam pentru sufletul meu, căci în tăcerea Ta sunt adâncuri de simțământ la care cuvintele nu pot ajunge.

PUBLICITATE

Stai cu mine o oră azi în tăcere. Poate nici eu n-am să spun nimic. Poate doar am să plâng, dar și plânsul meu e altfel când îl auzi Tu. Și lacrimile mele sunt mai limpezi când le privești Tu.

Și suspinul meu se schimbă în cântec în prezența Ta. În ochii Tăi e o iubire infinită ce transfigurează orice suferință și o umple de Tine. Chiar de nu vrei să-mi alini setea, măcar lasă-mă să privesc spre izvorul Tău de apă vie, să sorb din ochi ceea ce buzele-mi mistuite nu pot să atingă.

Amin”.

PUBLICITATE

Citește aici și rugăciunea către Sfântul Ioan Botezătorul care vă apără de răzbunările dușmanilor și pagubă!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]