"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pentru a avea o săptămână bună și plină de foloase, citiți în fiecare zi de luni această rugăciune aducătoare de spor și ajutor în toate.

Cine citește această rugăciune va primi ajutor divin!

Sfinții părinți spun că această rugăciune vă va ține departe de rău și vă va aduce ajutor din partea Divinității

„Ție, Iubitorule de oameni, mă închin și-Ți mulțumesc foarte pentru Darurile cele mari. Pe care le-ai făcut și le faci tuturor. Inima mi se bucură și se desfătează când stau și cuget. Cum că numai Tu ești Dumnezeu Atotputernic. Încât nicio bunătate și nicio mărire nu-Ți lipsește. Tu ești Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. Numai pe Tine Te cunosc Dumnezeu adevărat. Te mărturisesc și Te măresc. Ție mă închin și-Ți servesc pururea, cu toata inima si cu toata puterea.

PUBLICITATE

Părinte Sfinte, îndură-Te de noi!

Mult îndurate Stăpâne! Rogu-Te să uiți păcatele mele cele multe, după mulțimea îndurărilor Tale. Mulțumesc din toată inima pentru bunătățile ce-mi trimiți în toate zilele, mai vârtos însă pentru răbdarea Ta cea mare, că nu m-ai pedepsit după mulțimea păcatelor mele, ci aștepți căința mea, ca un iertatoriu atotbun și îndurat.

Doamne Iisuse Hristoase, dă-mi Darul ca să petrec bine și creștinește în această săptămână și să nu mai păcătuiesc Ție, nici cu cugetarea, nici cu cuvântul și nici cu fapta, întru mărirea și onoarea Țnvierii Tale celei de a treia zi și a venirii Duhului Tău celui Sfânt asupra Apostolilor.

PUBLICITATE

Îndeosebi mă rog pentru ajutorul Tău, preabunule Stăpâne, ca să mă cunosc pe mine, să mă căiesc de păcatele mele și să mă îndrept cu mărturisirea; iar in ceasul morții să fiu aflat pregătit, cuminecat și cu inima curată, și să fiu aflat demn de împărăția Ta cea veșnică.

Duhule sfinte, dă-mi Darul și acoperământul Tău!

Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale dumnezeiești. Deci, astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilința îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie și fără de voie și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care Ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

PUBLICITATE

O, Doamne, astăzi iți dau sufletul și trupul meu și voința mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine după bună plăcerea Ta. Pedepsește-mă, Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iară nu în cealaltă viață, și iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în Rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfinții Tăi Îngeri, către care zic: O, cereștilor servitori și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și vă mulțumesc pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele, nouă, nevrednicilor și păcătoșilor!

Izbăviți-mă de vrăjmașii cei văzuți și de cei nevăzuți, ca să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu! Învredniciți-mă să vă văd la moartea mea stând în jurul meu și să duceți sufletul meu în cer, ca să se închine Măririi Feței lui Dumnezeu, iar vouă să vă mulțumesc acolo pentru purtarea de grijă ce ați făcut pentru mine și binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci.

PUBLICITATE

Amin.”

Citește aici rugăciunea care te scapă de durere și suferință!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]