"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Ritual atragere energii pozitive – Sunt nenumărate cazurile în care diferite persoane încearcă prin tot felul de metode să vă strice căsnicia, să vă ia sporul banilor sau să vă facă vrăji în urma cărora să vă îmbolnăviți. Iată ce trebuie să faceți atunci când simțiți că ceva este în neregulă în casa dumneavoastră.

Ritual atragere energii pozitive – Ritualul este practicat și în țările occidentale

Cum vă dați seama că aveți energii negative în casă? Nimic nu mai merge ca la început, sunteți din ce în ce mai pesimiști, nu mai vreți să stați în propria locuință, iar dacă o faceți aveți permanent o stare nervoasă. Nu luați aceste lucruri în derâdere și acționați cât mai repede cu putință.

Cu energiile negative nu este de glumit. În caz contrar, vei constata că situația se schimbă din ce în ce mai mult în rău.

PUBLICITATE

Ritual atragere energii pozitive – Efectele acestuia ritual se văd după doar șapte zile

Pentru a face acest ritual, aveți nevoie de 7 foi de dafin, 7 căței de usturoi, o sticlă transparentă cu dop, un litru de apă.

Puneți foile de dafin întregi și cățeii de usturoi în sticlă, apoi adăugați apa. Puneți dopul și ascundeți sticla în locul în casă unde simțiți că sunt cele mai multe energii negative.

În general, acesta este locul unde stați cel mai mult. În doar o săptămână, veți simți schimbarea în bine!

PUBLICITATE

Citește aici despre plantele care alungă energiile negative din casă și atrag bunăstare!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]