"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 + 6 =

nine − four =

Horoscop zilnic, miercuri 13 iunie – Noua casă a lui Mercur va duce la schimbări de comportament neașteptate. Este posibil să vezi că oamenii din jurul tău își schimbă brusc și nejustificat atitudinea, însă haide să vedem ce aduce ziua, pentru fiecare în parte.

Horoscop zilnic, miercuri 13 iunie – Berbec

Încerci să privești, însă de dimineață, lucrurile sub o altă formă. Nu prea poți să ți-o explici, însă nu este neapărat o cale greșită. Fii răbdător, acesta este sfatul zilei, pentru tine!

Taur

Azi oportunitatea îți bate la ușă, așa că nu îi da cu piciorul spunând lucruri de care ești până și tu conștient că sunt acide. Acceptă puțin azi și vei avea mult mâine!

Gemeni

Astăzi te apropii de luna nouă, care intră în casa ta și te vei simți mai relaxat ca oricând. Nici măcar nu îți pasă de ce cred alții despre tine, tu îți vezi de drumul tău și accepți proverbul „câinii latră, ursul merge”!

Rac

Ți se pare că, însă de dimineață, oamenii din jurul tău fac mult zgomot, pentru nimic. Te retragi în colțișorul tău și nu mai ieși de acolo, până seara. Este decizia ta și ar trebui să fie respectată!

Leu

Venus intră în Leu astăzi și vei simți nevoia de a te îmbunătăți, sub toate aspectele. Poate că ai de gând să începi cursuri noi sau îți schimbi cu totul aria de activitate.

Horoscop zilnic, miercuri 13 iunie – Fecioară

Nici cea mai eficientă persoană de pe planetă nu îți va putea face față azi. Ceri multe de la cei din jur și te vei trezi cu uși închise. Chiar vrei asta?

Balanță

Deși ești o fire echilibrată, nu este tocmai termenul bun, pentru a-ți defini ziua. Pari a fi haotic, te apuci de o treabă, o lași baltă, după care faci altceva și uite așa, ziua ta va trece fără folos. Nu-i nimic, vei avea de învățat din asta.

Scorpion

Astăzi vei lua o decizie importantă, fie că vrei sau nu. Deja nu mai poți ocoli realitatea și a venit vremea să te decizi. Ce alegi?

Săgetător

Vei avea probleme cu exprimarea sentimentelor, față de cei din jur, dar acest lucru se datorează și schimbărilor de comportament, despre care vorbeam la începutul articolului. Nu te speria, mâine va fi mai bine.

Horoscop zilnic, miercuri 13 iunie – Capricorn

Te tot învârți, de ceva timp, într-un cerc, din care vei ieși cu siguranță astăzi și te vei simți eliberat asemeni păsărilor cerului. Acum, ce faci cu libertatea asta?

Vărsător

Ai de rezolvat niște probleme și nu vei da înapoi. Te gândești că problemele apar cu scopul de a le rezolva și uite așa se va desfășura ziua ta. Bună abordare!

Pești

Universul îți testează răbdarea, astăzi, însă nu ar trebui să se pună cu tine la acest capitol, căci ești de departe campionul zodiacului.

Citește și semnele zodiacale şi tipul de umor care le caracterizează

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.