"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 − 4 =

eighteen + 13 =

Cu toții avem trăsături ale personalității distincte, indiferent de lupta pe care cu toții o ducem în viața de zi cu zi.

loading...

Totuși, aici își intră în drepturi, astrologia, căci fiecare semn zodiacal are câte o trăsătură specifică, super secretă. Să vedem care este a ta!

Săgetător

Urăști sentimentul de a fi protejat de cei din jur, așa că ai putea cu ușurință să renunți la tot și să pleci în lumea largă. Trăsătura ta super ascunsă este aceea de a nu-ți păsa de ce se întâmplă în jurul tău.

Capricorn

Dintre toate semnele zodiacale, tu ești cel mai predispus să ai succes, căci trăsătura ta secretă este orientarea către un obiectiv zilnic.

Vărsător

Chiar dacă este posibil să nu o arăți, ești o fire extrem de iubitoare, iar ceilalți rămân surprinși atunci când mai ai câte un dram de iubire de oferit.

Pești

Ești o fire extrem de artistică, însă acest lucru este foarte bine ținut secret, căci nu vrei să știe toată lumea ce se ascunde în spatele imaginii de „neștiutor”.

Berbec

Simți în permanență nevoia de a fi șef, deși nu o arăți, tu ai deja controlul asupra  lucrurilor, doar că îi lași pe ceilalți să creadă că ei dictează.

Taur

Ești foarte încăpățânat, însă atunci când iubești poți lăsa mult de la tine. Trăsătura ta ascunsă este aceea că poți șlefui orice persoană din jurul tău, dacă îți permite, transformând-o într-o nestemată.

Gemeni

Tu poți avea argumente pentru ambele variante ale poveștii, iar trăsătura ta ascunsă este aceea că te poți plia foarte ușor, în orice situație. Ai grijă să nu devi acea persoană cu două fețe.

Rac

Ești o fire extrem de empatică, iar iubirea este cea care te împlinește, la finalul zilei. Super trăsătura ta ascunsă este aceea că poți scăpa, cu ușurință, de orice energie toxică.

Leu

Nu permiți nimănui să îți stea în cale, dar acesta nu este un secret, adevăratul secret constă în faptul că te poți recupera în urma oricărei căderi.

Fecioară

Ești un om bun, per ansamblu, doar că mulți nu știu faptul că sub acest chip angelic stă și un drăcușor, care se va răzbuna atunci când este călcat pe coadă…

Balanță

Ești o fire echilibrată și relaxată, așa că îi tratezi pe toți cu egalitate. Secretul tău constă în faptul că alegi cu creierul, nu cu inima.

Scorpion

Tu cauți adevărul absolut și nu te vei lăsa până nu îl vei găsi. Secretul tău este acela că poți fi pasional, deși alții nu văd asta.

Vezi și care este fiecare păcat al semnelor zodiacale!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.