"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × two =

one + 10 =

Rugăciune renunțare fumat – De ce e păcat să fumăm? Părintele Ilarion Argatu dă un răspuns cutremurător acestei întrebări: „Cei ce au fumat în viaţă vor avea parte dincolo de mult fum şi de multă duhoare. Se vor îneca în fum“. Pentru a scăpa de această patimă, aveți nevoie de rugăciunea de mai jos.

Rugăciune renunțare fumat  – Se citește până la rezolvarea problemei

Rugăciunea, concepută de însuși Părintele Argatu,  se citește până când persoana se va lăsa definitiv de fumat. Se spune că cine rostește această rugăciune nu se va mai reapuca niciodată de această patimă…

Doamne, Dumnezeul meu, Cel ce m-ai făcut, îndură-Te de mine, păcătosul/păcătoasa, care mult greşesc în faţă Ta, nerespectând Legile Tale, lăsându-mă pradă viciului. Vezi neputinţa mea, vezi lipsa mea de voinţă, din care cauza nu reuşesc să lupt şi să înving duhul cel rău al fumatului, care a pus stăpânire pe mine.

De aceea mă rog Ție, din tot sufletul, să vii în ajutorul meu/nostru şi să-mi dai puterea de a mă abţine de la fumat şi să biruiesc acest viciu, care-mi pângăreşte sufletul şi trupul. Fii pavăză biruitoare şi ajutătoare mie şi trimite-mi un înger vindecător, care să mă ajute în stăruinţa mea de a învinge această patimă ce mi-a năpădit fiinţa.

Pentru acest ajutor, Doamne, Îţi mulţumesc, Te cânt, Te laud, fiindu-Ți veşnic recunoscător, pentru că vrei să mă ajuţi să scap de focul veşnic al gheenei, unde ar trebui să ajung pentru acest păcat. Iartă-mă! Iartă-mă! Iartă-mă, şi ajută-mă, după mila şi îndurarea Ta!

Amin”.

Citește aici și rugăciunea sfintei Cecilia, care aduce liniște în căsniciile cu probleme!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.