"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × three =

12 + 6 =

Horoscop despre iubire luna iunie – Suntem aproape de jumătatea lunii iunie și, lucrurile vor lua o nouă întorsătură, căci Venus intră în Leu și toate semnele zodiacale vor prinde curaj.

loading...

Tendința fiecărui semn zodiacal este acela de a fi visător, copleșit, emotiv sau confuz.

Dar, să vedem ce spune horoscopul, despre tine!

Berbec

Ești mulțumit sufletește, în ciuda evenimentelor neplăcute, care apar în cuplu. Acestea vă vor ajuta să aveți o relație mai bine sudată. Vei avea parte de ispite, însă nu ceda și nu îți compromite conștiința!

Taur

Tu ești obosit, dar dai vina pe partener, pentru neplăcerile pe care le întâmpini. Poartă o discuție deschisă cu el și spune ce te nemulțumește, dar nu lua decizii definitive luna aceasta, nu sunt de bun augur.

Gemeni

Dacă tu crezi că partenerul nu se implică suficient în relație și el crede la fel. Ce faceți în această situație? Comunicarea va rezolva totul. Spuneți-vă fiecăruia ce așteptări aveți și faceți demersurile pentru a vă fi mai bine împreună.

Rac

Chiar dacă ești obosit, stresat și solicitat, asta nu te va împiedica să îți iubești partenerul. Îi vei demonstra iar și iar cât de mult îl iubești, fără să aștepți ceva la schimb. Așa ești tu…

Leu

Venus este de partea ta și va face ca relația de cuplu să fie mai înfloritoare ca niciodată. Petreceți mult timp împreună și veți ajunge să vă descoperiți pe deplin. Bravo vouă!

Fecioară

Ai răbdare, ai răbdare! Totul va fi bine, în final. Rămâi obiectiv și explică mai clar ce așteptări ai, altfel nimeni nu te va înțelege și vei ajunge să fii dezamăgit.

Balanță

Luna va fi asemeni ție, în balanță! Când este rău, când bine. Iubirea are urcușuri și coborâșuri, dar tu știi cum să înclini balanța, în favoarea ta!

Scorpion

Cauți adrenalină și o vei găsi, dar va avea costurile ei. Ai mare grijă, dacă te gândești să îți înșeli partenerul, este posibil să rămâi singur. Este alegerea ta!

Săgetător

Iubirea este totul pentru tine, luna aceasta! Parcă nu mai contează nimic, în afară de dragostea partenerului. Este posibil să urmeze o căsătorie mult dorită.

Capricorn

Te vei certa cu partenerul, din cauza unor cheltuieli nejustificate. Ia totul cu calm, această ceartă nu va face ca banii să apară din nou în cont. Mai bine v-ați face o strategie!

Vărsător

Ai liniște în cuplu, iar acest fapt îți conferă echilibrul de care aveai nevoie. Poate veți hotărî să plecați mai devreme în vacanță și nu este nimic în neregulă cu asta, vă va face bine!

Pești

Trebuie să te odihnești și să te relaxezi, altfel te vei tot certa cu partenerul. Asumă-ți anumite responsabilități și încetează cu lenea, partenerul are nevoie de ajutorul tău!

Citește care sunt zodiile norocoase și care sunt cele ghinioniste, în luna iunie

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.