"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × three =

two × four =

Suferință mesaje divinitate – Să încercăm să înţelegem suferinţa… Înainte de a face o analiză a modului în care suferim, se cade să facem o precizare şi anume aceea că studiul corpului nostru se face plecând de la ideea că este un tot unitar, iar organele care ar putea fi afectate sunt în strânsă legătură cu restul.

Suferință mesaje divinitate – Vom putea astfel să dăm un sens suferinţei, fără a încerca să oprim semnalele pe care le primim, ca mijloc de avertizare…

Suferinţele sau rănile pe care le trăim sunt mesajele divinităţii care se găseşte în fiecare dintre noi şi pot fi comparate cu visele, în sensul că ele constituie nişte simboluri, nu realitatea în sine, însă vin să ne dea un semnal de alarmă că undeva ceva nu funcţionează cum trebuie. La fel cum nimeni nu ne poate spune ce înseamnă visele noastre, tot aşa nimeni nu poate spune ce înseamnă durerile noastre.

Suferință mesaje divinitate – Adevărul este întotdeauna interior si este unic

Deci nu se poate să generalizăm astfel. Prezenţa suferinţei fizice caută să ne arate că situaţia nu este ok, că divinităţii interioare nu-i convine ceva, iar “auzirea” mesajului ne va permite să evităm să trecem printr-o boală pentru a elimina tensiunea pe care o manifestăm la un moment dat în interior.

Prin mesajul corpului şi strigătul sufletului, atingem problema adevărului şi faptul că acesta este interior şi nu exterior şi este definit prin criterii absolute. Din acest motiv semnificaţia mesajelor nu funcţionează decât într-un singur sens şi nu se poate spune că un anumit comportament va duce la o anumită boală sau suferinţă a corpului.

Suferință mesaje divinitate – Universul nu face greşeli

Cunoaşterea Legilor universale ne va scuti de multă suferinţă, dar mai este o problemă: oare, le vom aplica în viaţa de zi cu zi? Suntem noi pregătiţi să facem faţă schimbărilor pe care le vedem în jurul nostru fără a ne supăra, fără a acuza în stânga şi în dreapta?

Mulţi dintre noi cunoaştem că Legea Atracţiei face minuni şi este cea mai la îndemâna noastră. Este şi foarte simplu de înţeles, dar suntem noi pregătiţi să acceptăm totul aşa cum se cuvine, chiar dacă viaţa pare că se întoarce împotriva noastră?

Dacă vom fi capabili să înţelegem aceste lucruri, şi aplicarea lor devine mult mai simplă decât ne putem imagina. Să pornim la drum, aşadar, plini de curaj şi cu sufletul deschis, Universul nu face greşeli …

Vezi aici greșelile care ne distrug viața. Nu le mai face!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.