"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 − 2 =

sixteen − 9 =

Sarea ajută la curatenie în casă – Știu, sarea în cantități mari nu este prea sănătoasă pentru organismul nostru, însă obiectele din gospodărie o cer, pentru a fi curățate.

Chiar dacă îți vine sau nu să crezi, sarea poate îndepărta pete, pe care le-ai curăța cu mult efort și stres, altfel.

Hai să vedem cum folosim sarea, pentru curățenia din casă!

1.Îndepărtează grăsimea

Ia un pahar de sare și presară-l pe obiectele îmbâxite de grăsime, cum ar fi oalele, tigăile sau, de ce nu, aragazul. Cu ajutorul unui prosop din hârtie, șterge sarea și aceasta va lua odată cu ea și grăsimea. La final, clătește cu apă.

2.Tocător ca nou

Sarea grunjoasă este asemeni unui gomaj, pentru săracul tău tocător, care îndură zilnic tot felul de pete. Presară sare pe tocător, lasă 5 minute, apoi spală tocătorul sub un jet de apă.

3.Depuneri de calcar?

Vazele se murdăresc mereu de calcar sau, după ce florile s-au uscat, prezintă urme verzui. Poți curăța toate astea dacă prepari o soluție salină din 3 lingurițe de sare și 500 de ml de apă. Toarn-o în vază, agită bine și spal-o cu apă din belșug.

4.Curăță rosturile

Prepară un amestec din jumătate de pahar de sare, patru litri de apă caldă și câteva picături de detergent de vase. Înmoaie mopul în acest preparat și curăță gresia și faianța.

5.Petele de ceai sau cafea

Fă un amestec dintr-o lingură de sare și o lingură de oțet. Întinde-o pe locurile pătate ale ceștii, lasă să acționeze două ore, după care spală în mod obișnuit.

Tu la ce mai folosești sarea?

Citește cum alungă sarea tot răul din casă!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.