"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rugăciunea sfântului Partenie – Cinstit și slăvit pentru puterea sa incredibilă de a vindeca bolile grave, în special cancerul, credincioșii se roagă sfântului Partenie din Lampsakos și pentru a le dezlega farmecele, vrăjile și blestemele. Citiți rugăciunea acestuia și problemele dumneavoastră se vor rezolva…

Rugăciunea sfântului Partenie – Cunoscut și ca sfântul tămăduitor al cancerului de prostată

Primind har divin de la Mântuitor de a alunga demonii și a vindeca tot felul de boli, sfântul Partenie face minuni și dincolo de moarte, salvând credincioșii din cele mai grave momente ale vieții.

Sfântul Partenie este cunoscut ca vindecând boli sufletești și trupești, motiv pentru care I se mai spune și sfântul tămăduitor al cancerului de prostată. De asemenea, sfântul ține toate pericolele la distanță.

PUBLICITATE

Iată și rugăciunea…

„Dumnezeiesc har de minuni ai primit, de Dumnezeu înţelepţite, Sfinţite Partenie. Făcătorule de minuni şi purtătorule de Dumnezeu, toate patimile credincioşilor ai curăţit. Duhurile celui viclean le-ai alungat. Pentru aceasta pe tine te lăudăm, ca pe un mare slujitor al Harului lui Dumnezeu.

Prin iconomie dumnezeiască ai făcut, Părinte, minuni neobişnuite spre mântuirea altora. Ai nimicit puterea demonilor şi ai vindecat boli grele. Și îi tămăduișeti, Părinte Partenie, pe cei care strigă: Aliluia!

Ca pe un arhipăstor prea îndumnezeit al Lampsakului şi ca pe un făcător de minuni şi izvor îmbelşugat te lăudăm pe tine, Ierarhule insuflat de Dumnezeu. Iar tu, ca unul care are îndrăzneală către Domnul, roagă-te să fie izbăviţi de tot necazul cei care strigă către tine: Bucură-te, Părinte Partenie!”.

PUBLICITATE

Citește aici și Rugăciunea Sfântului Teodosie cel Mare, pentru iertarea păcatelor!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]