"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Îmbrățișați un mesteacăn – Numeroase studii au demonstrat faptul că fiecare copac are un bioritm al său, iar orice persoană își poate găsi liniștea și ameliora orice boală … îmbrățișându-i.

Îmbrățișați un mesteacăn – Interacțiunea cu un copac nu trebuie să depășească trei minute

V-ați întrebat vreodată de ce sunt unele persoane care se întorc acasă, după o plimbare în parc, mai obosiți și mai deprimați?

Pentru că există copaci cu energie negative, precum plopul, molidul, bradul, platanul dar și copaci care emană energie pozitivă cum este stejarul, regele pădurilor, mesteacănul, mărul, pinul, frasiul, teiul sau salcia.

PUBLICITATE

În consecință, dacă aveți o stare proastă sau sunteți depresivi se recomandă să luați în brațe un stejar, frasin sau mesteacăn. Specialiștii avertizează însă că îmbrățișarea nu trebuie să dureze mai mult de trei minute, iar terapia durează minim o săptămână.

Fagul vă ajută să vă recâștigați încrederea în forțele proprii

Dacă frasinul purifică foarte bine câmpul energetic uman, ajutându-vă foarte bine să meditați, fagul este copacul care vă redă încrederea în forțele proprii.

În preajma salciei, veți scăpa de senzațiile de oboseală și furie, dar și de durerile de cap, acest copac fiind capabil să readucă armonia în tot organismul. Tot de oboseală veți putea scăpa și dacă îmbrățișați un plop. Atenție, însă! Nu exagerați, pentru că vă puteți trezi cu o senzație de amețeală.

PUBLICITATE

Tradiția spune că ori de câte ori stați cu spatele sau capul lipit de un copac, acesta va prelua boala sau nenorocirea prin care treceți. Pentru acest lucru însă, e nevoie să îi vorbiți ca unei persoane și să stabiliți o puternică legătură cu acesta.

Citește aici cele 4 lucruri pe care să ți le amintești atunci când simți că viața ta este un haos total

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]