"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

ten + 2 =

20 − seven =

Luna nouă din taur – Din data de 15 mai, avem o lună nouă în Taur. Această lună inițiază începutul a 29 de zile de schimbări, aducând o energie nouă în viața tuturor.

Atunci când luna nouă intră în Taur, vorbim despre bani, putere, valori morale și securitate.

Taurului îi place stabilitatea, este practic și iubește frumosul. Fiind un semn de pământ, Taurul poate fi comparat cu o stâncă, pe care nimic nu o poate sfărâma.

Când luna nouă intră în Taur, apare o revolutie totala, tehnologica, inovativa, futuristica, metafizică și eliberativă. Uranus va începe și el să influențeze zodiile, iar oamenii pot deveni rebeli și, din această cauză pot apărea accidente și dezastre, la nivel mondial, mai ales pentru că vorbim despre semnul zodiacal Taur!

Dacă ne gândim, în data de 3 mai a erupt un vulcan, în Hawaii, reprezentând manifestarea clară a lui Uranus. Putem interpreta acea lavă ca fiind asocierea dintre Berbec și Taur și a Lunii cu Uranus.

Ultima dată când Uranus a avut o astfel de influență, se întâmpla în perioada atacului de la Fukushima. Apoi, cutremurul din ocean a fost inițiat în momentul în care Uranus se afla în ultima sa oră a zodiei Pești. Tsunamiul în sine este o asociere între Berbec și Pești, Uranus și Lună. Totul se manifestă prin foc.

Ceea ce urmează să se întâmple va atrage reacții impulsive, lipsa odihnei și încercarea fiecăruia dintre noi de a ne regăsi. Scopul lui Uranus este acela de a zdruncina lumea, atât la nivel individual, cât și colectiv. Aici, putem face referire atât la energia pozitivă cât și cea negativă și, dacă vă amintiți bine, discutam încă din ianuarie despre un an în care fiecare primește ce merită, un an în care Karma joacă un rol esențial.

Poate că informațiile pe care ți le-am dat, te vor speria, însă ia-le sub forma unei lecții bine predate și învață această lecție, cu toții ar trebui să o facem!

Citește ce rezervă anul 2018 pentru cei din Zodia Taur!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.